Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 657 просмотров
  • Дарина
    23 сентября, 2016 год
    Хочу висловити вдячність персоналу клініки "Люмі Дент" за щирий прийом, злагоджено роботу і високу професійність!! Собі поставила вініри. Досі не можу надивитись у дзеркало)) Під час кожного прийому відчувала себе VIP -персоною) Цими враженнями не змогла не поділитись зі своєю подругою, яка ніколи не могла підібрати для себе хорошого стоматолога. За кілька візитів її зробили голівудською зіркою)) Зараз ходимо разом і сяємо від щастя) А ще, є прекрасна річ, як подарункові сертифікати) Дякую за те, що ви є))) Скоро прийду до Вас на чисточку ;)
    • Ответ представителя Доброго дня, Дарино.
      Ми дуже вдячні Вам за те, що Ви знайшли час і написали такі приємні слова для нашої клініки.
      Наші спеціалісти завжди уважно відносяться до кожного пацієнта, виявляють всі потреби, складають план лікування і, як результат, Ви отримуєте голівудську посмішку.
      Дії нашого персоналу спрямовані на те, щоб Ви на кожному етапі перебування в нашій клініці відчували себе комфортно, перебували в затишній атмосфері і у Вас залишалися тільки приємні враження після візитів.
      Дякуємо Вам, що тепер Ви приєдналися до числа наших вдячних пацієнтів.
      Будемо раді знову Вас бачити в нашій стоматологічній клініці "Люмі-Дент".
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 22 июня, 2018 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ