Медицинский центр Анико отзывы

Отзывы о Медицинский центр Анико. Медицинский центр Анико частная современная многопрофильная медицинская клиника европейского уровня...
1.7
42 419 просмотров
  • Анна
    13 декабря, 2016 год
    Більшого розводняка на гроші, ніж в Аніко,я в житті не зустрічала. Звернулися з чоловіком через проблему безсоння до" професора "Шумлянського. Тоді й понеслась...Аналізів і процедур - на трьох. Але річ навіть не в тому.За тиждень до візиту частину аналогічних аналізів ми здавали в Сінево, проте "сивочоле світило" повідомило, що ці результати не підходять для їхніх спеціалістів і настояв на повторній здачі в їхній лабораторії. Крім того,лікаря попередили, що маска,як метод лікування,пацієнтові не підходить, оскільки проблема не в апное, а у важкому засинанні і в неглибокому сні .Після розшифровки результатів виявилось,що процедура моніторингу сну(до слова ватістю більше 1000 грн) не дала результату, на який сподівався Шумлянський ,всі інші аналізи,крім дещо завищених результатів печінкових проб - в нормі.Але він,пойорзавши пятою точкою по стільцю заявив,що то датчики були неправильно закріплені або спадали вночі,і таки поставив єдиний відомий йому діагноз і прописав єдиний таки метод лікування - синдром апное+маска.Більше трьх тисяч канули в небуття без будь-якого результату. Я ще дуже довго можу називати прізвища проміжних спеціалістів і коментувати їх "професіоналізм".Проте головне - з якою проблемою ми вступили в стіни Аніко з такою ми й вийшли.
    • Гоша
      17 января, 2018 год
      Точно така сама ситуація, прийшов з болем у спині, пройшов купу непотрібних процедур в тому числі і моніторинг сну, який нічого не показав, і тут почались казки про датчики злітали і т.п. Далі пішло "впарювання" апарату за 1600$ і обіцянки про скидки і т.п.

      Прийом більше був схожий на гадання циганки, а не огляд лікаря, тиск Шумлянський вгадує з першого погляду, пише його з голови в бланку огляду.

      Після того як я звернувся у державну клініку в районому центрі і зробив МРТ спини, виявили протрузію і призначили адекватне лікування. Шумлянсього не рекомендую нікому.
    • Олечка
      13 мая, 2017 год
      Так, я теж була в шоці, гроші з людей викачують, а толку ноль.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ