КЛИНИКА НАДИЯ отзывы

Отзывы Клиника Надия. Клиника репродуктивной медицины «Надия» создана с целью дарить людям счастье. Ее коллектив...
3.5
152 604 просмотра
  • Ольга
    15 марта, 2017 год

    Дякуємо за донечку!

    Я живу в Італії вже 14 років. Тут одружилася, і ми з чоловіком були дуже збентежені , коли дізналися про проблему, що не можемо мати дітей. П'ять довгих років лікування в Італії, 3 запліднення, втрата дитини на другому місяці вагітності, біль і розчарування , які не можна передати словами. Здавалося ,що наша мрія віддалялася все далі і далі… Але Бог зглянувся над нами, і коли моя рідня в Києві дізналася про нашу проблему, порадили звернутися в клініку «Надія». Там я зустріла лікарів з високим професійним рівнем, якого я не змогла знайти в Італії.

    Я познайомилась з чудовими людьми - з директором клініки Валерієм Дмитровичем Зукіним, з нашою лікаркою Оксаною Валеріївною Плахотною , які вели нас по тій стежині до щасливого фіналу!

    Правду кажуть , що вдома навіть стіни допомагають , а я - українка!

    Приємно, що в моїй країні, яка тільки прагне в Європу, вже є клініки та фахівці з таким високим навіть для Європи рівнем науки! Такою, це точно, є клініка «Надія»! Ця клініка працює не на процес, а на результат!

    Щиро Вам дякуємо від усього серця нашим лікарям та всьому персоналу клініки «Надія» за те, що ви здійснили нашу мрію і в нас з'явилася донечка Емілі!

    • Алена
      17 марта, 2017 год
      По какому адресу в Киеве находится Клиника Надия или подскажите № телефона. Очень благодарна.
      • Гость
        17 марта, 2017 год
        Смотрите потом не пожалейте горько. Особенно, если попадёте к Плахотной. Ваш вопрос показывает, что вы то ли Гуглом не умеете пользоваться, то ли очень наивна

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ