ВИТАТОН МУЛЬТИОМЕГА отзывы

Витатон Мультиомега отзывы, инструкция, цена. Сироп Витатон Мультиомега содержит 14 витаминов и минералов, рыбий жир,...
4.9
51 018 просмотров
  • 22 июня, 2017 год

    Витамины Витатон Мультиомега

    З цими вітамінами я познайомилась минулого року. Похолодання та простуди не заставили себе довго чекати. Друзі порадили подавати діткам вітаміни, а саме VITATONE МультиОмега. Яскрава та гарна упаковка. Дуже великий обєм вітамінів, який необхідний для дитини. Дуже чітко прописані всі вітаміни та мінерали. Інструкція написана в доступній формі. Дуже сподобався смак вітамінів та приємний і ніжний аромат! Дітки з задоволенням очікували на смачненьку ложечку смачних вітамінків. Що я помітила після прийому вітамінів. Дітки стали менше хворіти. Стали більш активніші і значно покращився апетит. Менша донька часто гризла крейду, а післа прийому вітамінів ми забули про цю проблему. Значить VITATONE Мульти Омега наситив достатньо організм дитини вітамінами і мінералами. Помітила що в дитини перестали ломитись нігтики, загальний стан дитини покращився. Омега Дякую VITATONE за те, що дбаєте про наших діток! А ще раніш пробували VITATONE Льодяники Мультивітамін теж дуже задоволені і смаком і упаковкою і головне результатом. Дуже хочимо найблищим часом спробувати VITATONE Кідс Желейні Мультивітаміни. Всім рекомендую бо вітаміни провірені на якість та смак з хорошим результатом ! з вдячністтю до VITATONE мама двох діток!

    Витамины Витатон Мультиомега

    Витамины Витатон Мультиомега
    • Маричка
      2 июля, 2017 год
      От простудных заболеваний, сестра врач-педиатр порекомендовала купить детям витамины, а именно Витатон Мультиомега, Вкусовым качеством очень довольны. Рекомендуем.
    • Зоряна
      27 июня, 2017 год
      Противодействию простудным заболеваниям, врач-педиатр порекомендовал купить ребёнку Витамины Витатон Мультиомега. Принимаем препарат по инструкции с соблюдением режима дня. Спасибо, качеством препарата довольны.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще медикаменты, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ