Жайворонок Сергей Александрович отзывы

Жайворонок Сергей Александрович отзывы. Акушер-гинеколог Роддома №5 (Киев). Записаться на прием к Жайворонок Сергей Александрович...
5
15 795 просмотров
  • Оксана
    18 октября, 2017 год
    В "Адоніс" прийшла народжувати другу дитину, яку дуже довго очікували і, звісно, хотіли, щоб пройшли пологи якнайкраще (першу народжувала в ІПАГ 12 років тому - не найкращі враження з післяпологовою депресією і всіма наслідками, що з неї витікають). Сергія Олександровича порекомендувала знайома, після зустрічі з ним і розмови стало зрозуміло, що нам потрібен саме цей лікар - спокійний, врівноважений, компетентний.

    Як виявилося, під час переймів дитинка розвернулася неправильно, але Сергій Олесандрович зробив все, щоб пологи пройшли вдало і не знадобився кесарів розтин.

    Після пологів навідував у палаті, давав поради. З ним спокійно і комфортно.

    Якщо Ви оберете його своїм лікарем, ні Ви, і ні Ваше маля не пошкодуєте про це.

    Дякую Вам, Сергію Олександровичу, за сина Аркадія. Дай Боже Вам і Вашій сім'ї міцного здоров'я за Вашу працю, адже Ви даєте щасливий початок маленькому новому життю у цьому світі!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ