Шведско-украинский медицинский центр "Angelholm" отзывы

Отзывы о Клиника Angelholm. Клиника Angelholm - это Черновицкий Центр Травматологии и Ортопедии, который занимается...
4.5
60 320 просмотров
  • Гаврилюк Наталія Миколаївна
    21 декабря, 2017 год

    Зробили операцію по заміні кульшового суглобу.

    Я, Наталя з м. Київ.

    Прооперована 7 грудня 2017 року



    Мої проблеми з кульшовими суглобами були з народження. Сильну біль суглобів та спини відчула після перших пологів. Протягом 18 років, я терпіла біль, з них 9 - на знеболювальних. З року в рік ставало все гірше, останній 2017 р. знеболювальне колола 3 рази на тиждень і більше. Звичайно неодноразово проходила обстеження, спостерігали динаміку, всі лікарі рекомендували оперувати. Стояло питання де і коли. Після тривалих роздумів я зупинилася на шведсько-українському медичному центрі ANGELHOLM. Якнайшвидше хочу поділитися своїми враженнями.



    Мене оперував Васильчишин Ярослав Миколайович, людина у якого золоті руки. Він дуже порядний, ввічливий та висококваліфікований фахівець. Наступного дня після заміни суглоба можна ходити. Ви уявляєте! Дуже вдячна палатному лікарю Гасько Динису Михайловичу. Хочу відмітити у професіоналізмі лікаря-ендоскопіста Гоменюка Б.С. Взагалі у центрі всі лікарі – професіонали, кожен займається своєю справою і виконує свої обов’язки. Дуже милі сестрички, які до тебе летять по першому виклику, я не перебільшую, вони дійсно не ходять, а літають. Колектив молодий і креативний. Я дуже вдячна всій команді ANGELHOLM ортопедо-травматологічного відділення. Умови - це просто без слів, ідеальна чистота. Операційна оснащена унікальною системою очищення повітря, у кімнатах вона також досить потужна. Кожного дня приміщення кварцують. Відчуваєш себе людиною! Якщо у вас, такі ж проблеми, не терпіть біль, як я. У цьому центрі все цілеспрямовано на те, щоб ВИ ходили!!!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ