Медицинский Центр Олмед отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Олмед. Медицинский Центр Олмед - медицинская клиника, которая специализируется в области...
3.7
11 124 просмотра
  • Гость
    12 марта, 2018 год

    Не рокомендую!

    Проходила обстеження в лікаря Забігайко О.Р на УЗД ( вагінальним датчиком) , я просила при мені розкрити презерватив, коли натягувала на датчик , то натягнули не тою стороною,, зняла повернула іншою стороною, після цього я попросила продезинфікувати датчик дезрозчину не було ! Попросила "зі злістю"дати медсестру спитр, який не вбиває інфекції ( ВІЛ, гепатит), після цього просила замінити презерватив, осквльки неправильно його натягнула лікар дуже зла, чи замінила на новий я не бачила, сказала, що замінила! Огляд проводився в день коли мали наступити місячні, сказала:" що буде затримка на тиждень, місячні почались наступного дня! А ще діагностувала велику кисту яєчника, в діагнозі : киста жовтого тіла????

    Зараз я дуже переживаю чи не було занесено мені якоїсь інфекції при огляді вагінальним датчиком! Йти до іншого лікаря, щоб спростувати діагноз після місячних , я після такого дуже боюсь, у мене паніка появилась!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ