САВОН отзывы

Отзывы о Савон. Основными направлениями деятельности Центра являются: акушерство и гинекология, урология, терапия, эндокринология, ультразвуковая...
2.1
21 353 просмотра
  • Olga
    2 октября, 2016 год
    Підозріла клініка. Прямих доказів того, що клініка заробляє гроші на лікуванні на підставі сфабрикованих аналізів, не маю. Але пропоную замислитися над фактами нижче (які ви можете перевірити самі).



    Факти:



    1) в Інтернеті дуже багато відгуків від людей, яким Савон видав аналізи, які не підтвердилися в інших лабораторіях. Якщо вірити відгукам, аналізи клініки Савон вказували на необхідність лікування, але при перевірці не співпадали із результатами інших лабораторій;



    2) результати аналізів клініка надсилає з імейлів в доменах:

    @Meduchet.com (сумнівний сервіс розсилки медичної інформації - нижче пояснюю чому); та

    @gmail.com (де можлива анонімна реєстрація імейлу).



    2.1) Чим сумнівний Meduchet.com?



    Цей сервіс на своєму сайті підкреслює, що оплату за свої послуги (розсилка результатів аналізів) приймає готівкою: “Способ оплаты - любой удобный для Вас вариант (кроме бартера и наркотиков)”; “принимаем также потертые и изношенные купюры” (посилання: goo.gl/UuDfYo). Можливо, цим контора Meduchet.com натякає своїм потенційним клієнтам (клінікам/лабораторіям) на можливість анонімної співпраці. Розрахунок саме готівкою може бути цікавим тим лабораторіям, які хочуть «замести сліди» свого зв'язку із сервісом розсилки та результатами аналізів.



    2.2) Чому має значення імейл-адреса, з якої приходить аналіз?



    Для розсилки результатів аналізів клініка Савон не використовує імейл-адресу в своєму домені - @savon.com.ua. Хоча цей домен належить клініці (використовується для веб-сайту savon.com.ua), - а значить, у клініки e можливість користуватися відповідними імейл-адресами.



    Спитаймо себе, чому аналізи не приходять із @savon.com.ua? Уявімо ситуацію, що пацієнту надійшов результат аналізу, який після перевірки іншими лабораторіями виявився явно недостовірним. Клієнт пише заяву в міліцію. Міліція порушує кримінальну справу (шахрайство), збирає докази про причетних осіб. Доказ №1. імейл з аналізом прийшов із домену @savon.com.ua. Доказ №2. Цей домен зареєстрований особисто на клініку/власників клініки Савон, або як мінімум явно ними тривалий час використовував:я. Результат: зв'язок встановлено, у власників та керівництва клініки проблеми. Тобто, у разі надходження аналізу із @savon.com.ua, заперечувати свою (пряму чи опосередковану) причетність до такого аналізу власникам/керівництву буде важче.



    В той же час, якщо аналіз надійшов із [email protected], клініка Савон (її керівництво і власники) у разі виникнення проблем може “відхреститися” від ціеї імейл-адреси. Мовляв‚ хто користується імейл-адресою не знаємо, лаборант такий в нас не працює (а якщо і працює - в житті цього аналізу не бачив). Мовляв‚ цей імейл міг бути зареєстрований ким завгодно (gmail.com - публічний сервіс). Особу правопорушника не встановлено, кримінальну справу закрито.



    До речі, імейл [email protected] навіть не фігурує на сайті клініки (savon.com.ua). Натомість, на сайті savon.com.ua в розділі “контакти” зазначений інший імейл “для получения результатов анализов”: [email protected].



    Цитуючи Д.К.Кисельова: "Совпадєніє? Hє думаю."

    • Савон
      20 октября, 2017 год
      Людям необходимо предоставлять правду и факты, а не: "Прямих доказів того, що клініка".
      Готовы рассмотреть любую конструктивную критику и предложения.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ