Сеть аптек "Здорова родина" Ивано-Франковск отзывы

Отзывы о Сеть аптек "Здорова родина" Ивано-Франковск. Сеть аптек "Здорова родина" находится в г. Ивано-Франковск....
2.6
18 895 просмотров
  • Гость
    17 июня, 2017 год

    Аптека Полонне

    Що можна говорити про саму аптеку,якщо завідуюча аптеки є простим фармацевтом, не знає специфіки роботи,хамка,безвідповідальна,а ще хоче щось показати.Обслуговування нульове. Аптеці товару того що потрібно не мае ...Аптеку не рекомендую.Подумайте самі в її руках ваше здоров'я!!!!
    • Гость
      17 июня, 2017 год
      100%набрали людей що тільки кліпають очима і улибаються.Улибайся в другому місці,це тобі не бар якись.А мені треба професійне обслуговування!!!
      • Faust
        22 июня, 2017 год
        Доброго дня! Прочитала відгуки і шокована.Хоча недавно відвідувала цю аптеку в м. Полонне нічого особливого.Хоча я в цьому не розуміюся,я маю на увазі професійний рівень. Але мені теж здалося що співробітники аптеки не знають що порадити. Доречі теж більше до цієї аптеки не хожу, не визвали вони в мене довіри. Маю дітей тому вирішила для себе що у нас є набагато кращі спеціалісти ніж у цій аптеці щоб довірити здоров'я дитини
        • Людмила
          11 января, 2018 год
          Фармацевты-не доктора,они не несут ответственность за ваше здоровье и ваших детей,они могут вам предложить только из списка,а если вам по каким-то причинам не удалось попасть к доктору,то не стоит перекладывать ответственность на кого-то другого,в таком случае интернет вам в помощь!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще аптеки, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти аптеку

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ