Шевчук Валентина Вадимовна отзывы

Шевчук Валентина Вадимовна отзывы. Шевчук Валентина Вадимовна - акушер-гинеколог Кабинета репродуктивного здоровья в г. Ровно....
2.4
15 978 просмотров
  • Наталія Баланович
    24 октября, 2015 год
    До Валентини Вадимівни Шевчук прийшла у 2013 році за рекомендацією своїх подруг та колег, які отримали бажаний результат у плануванні вагітності)). Процес лікування був тривалим, але це дало свій результат. Зараз теж періодично ходжу до неї на огляди.

    Для мене, Валентина Вадимівна Людина з великої літери!!!, лікар від Бога, завжди привітна та ввічлива, яка своїми вміннями, навиками та Божим благословінням намагається допомогти сім"ям народити діток (і у більшості випадків їй це вдається!). Пацієнток в неї справді багато, люди їдуть навіть з сусідніх областей за її допомогою.

    На мою думку, якщо жінка ставить собі за ціль лікування чи планування вагітності саме у Шевчук, то буде сидіти в черзі та чекати на прийом скільки потрібно (P.S. я ніколи не бідкалася: сиділа і чекала, бо знала точно, що в неї багато роботи: і наради, і пацієнти в стаціонарі, і у відділенні)... Але ж погодьтеся, планування вагітності - потребує часу, віри і терпіння, що залежить в першу чергу від Вас!

    Всім своїм близьким і знайомим радила і раджу тільки лікаря-гінеколога Шевчук В.В., і завжди радію, коли і в них мрії збуваються!!!



Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ