Соловьёв Алексей Иванович отзывы

Соловьёв Алексей Иванович отзывы. Врач акушер-гинеколог, заведующий отделом медицины плода клиники Надия. Записаться на прием...
3.9
145 730 просмотров
  • Марта
    1 июля, 2017 год

    Узд

    Сьогодні в 13.00 я прийшла до пана Соловйова на узд. 13 тижнів. Друга вагітність. Враховуючи досвід з першою вагітністю, вирішила одразу іти в приватну клініку, щоб виключити конфліктні ситуації і спокійно обстежуватися. Все було чудово, це друге узд в пана Соловйова вже. Перший раз я була з чоловіком і він був дуже привітним. А сьогодні я прийшла одна. Перед моїм прийомом він з кимось сперечався по телефону і мені довелося чекати. Узд пройшло добре, лікар свою роботу виконав. Я написала відмову від аналізу крові, який мені на ресепшині запропонували провести за 700 грн...це дорого і я вирішила здати в іншій клініці. Після узд я подякувала Соловйову і спиталася чи рекомендує він, враховуючи результат узд здати аналіз крові. Він сказав, що здати аналіз крові не можна, а можна здати кров на аналіз...я дещо впала в ступор, я не спала 4 ночі через те, що син старший хворіє і це страшенно виснажило мене, я ледь очі відкриті тримаю, а він мене в неграмотність тикає...кожне наступне моє слово було продовжене його десятьма. Він стояв і вичитував мене, як неадекватна вчителька школярку біля дошки. Я розплакалася. Він взяв номер мого чоловіка і подзвонив йому. 4 рази він сказав, що жінки, тим паче вагітні, нічого не розуміють і з чоловіками легше розмовляти...Якщо хочете, щоб цей чудо спеціаліст-сексист, з явними ознаками кризи середнього віку вас принизив за 540 грн +700грн за аналіз крові - ідіть туди і відкрийте рот. Спитайтеся його що небудь і він розкриє свою суть. А, якщо хочете отримати якісне узд, то беріть чоловіка і мовчіть там двоє. За 540грн. Хіба це не приниження?! Але мене вразило навіть не так бикування Соловйова, як байдужість ресепшина...я вийшла вся в сльозах...а вони мені байдуже всунули квитацію і послали в касу. Чи хтось поцікавився, чому клієнтка вагітна вибігає з клініки в сльозах?! Ні. Вони просто взяли гроші.
    • Ольга
      7 августа, 2017 год
      Полностью согласна. Впечатления аналогичные: стоит идти только на УЗИ, от его консультаций толку нет: лекция об известных вещах на 25 минут, которую невозможно прервать, и 5 минут на вопросы, чётких ответов на которые не дождётесь всё равно. А доводить до слёз это его фишка. Видимо, проф.деформация.
    • Каролина
      13 июля, 2017 год
      Я была на приёме у врача акушер-гинеколог Соловьёв Алексей Иванович, осталась довольна безупречным качеством обслуживания.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ