Валихновский Ростислав Любомирович

Валихновский Ростислав Любомирович отзывы

5
193 отзыва
225 304 просмотра

Как вы оцениваете работу врача Валихновский Ростислав Любомирович?

Валихновский Ростислав Любомирович отзывы

  • Валерія
    14 часов 26 мин назад
    Дякуючи вам чимало людей стали щасливішими
    Дякуючи вам чимало людей стали щасливіші, ви здійснили багато мрій! Дуже багато проектів дивилася із вашою участю, остання, це де маленькій дівчинці, яку виховує мама, ви погодилися зробити безкоштовну операцію!!! Дякуючи вам чимало людей стали щасливіші, ви здійснили багато мрій! Дуже багато проектів дивилася із вашою участю, остання, це де маленькій дівчинці, яку виховує мама, ви погодилися зробити безкоштовну операцію!!!
  • Ірина
    вторник, 16 апреля
    Натхнення Вам і Божого благословення!
    Знаєте, я з лікарями Валіхновськими особисто жодного разу не зустрічалася, проте в інтернеті познайомилася з їх діяльністю та діяльністю їхньої клініки через цікаві пости, корисні онлайн трансляції. Дуже імпонує мені духовність та великий професіоналізм. Було б непогано скористатися безпосередньо послугами медичного персоналу клініки, особисто познайомитися з хорошими людьми! Натхнення Вам і... Читать отзыв Знаєте, я з лікарями Валіхновськими особисто жодного разу не зустрічалася, проте в інтернеті познайомилася з їх діяльністю та діяльністю їхньої клініки через цікаві пости, корисні онлайн трансляції. Дуже імпонує мені духовність та великий професіоналізм. Було б непогано скористатися безпосередньо послугами медичного персоналу клініки, особисто познайомитися з хорошими людьми!
    Натхнення Вам і Божого благословення!
  • Лия
    суббота, 13 апреля
    Дуже давно стала фанаткою лікаря
    Доброго ранку! Знаю вас тільки з передачі "Я соромлюся свого тіла" . Тож і в мене є така пооблема , що я дійсно соромлюся свого тіла. Після кесерового розтину мені невдало зашили живота, так невдало що я соромлюся ходити на пляж та їздити на море. А якщо і їду то... Читать отзыв Доброго ранку! Знаю вас тільки з передачі "Я соромлюся свого тіла" . Тож і в мене є така пооблема , що я дійсно соромлюся свого тіла. Після кесерового розтину мені невдало зашили живота, так невдало що я соромлюся ходити на пляж та їздити на море. А якщо і їду то завжди в халаті щоб небуло видно мої недоліки. Тож хочу щоб ви мені допомогли стати трішки кращою. Сподіваюсь, що така можливість у мене буде)
  • Наталя
    среда, 10 апреля
    Захоплююсь вашим професіоналізмом.
    Доброго дня!!! Моїй родині пощастило особисто познайомитися з доктором Валіхновським Р.. Мама чекає на операцію. Я знаю все буде добре. Захоплююсь вашим професіоналізмом. Доброго дня!!!
    Моїй родині пощастило особисто познайомитися з доктором Валіхновським Р.. Мама чекає на операцію. Я знаю все буде добре. Захоплююсь вашим професіоналізмом.
  • Владислава
    понедельник, 1 апреля
    Великих перемог вам
    Не знайома особисто,але діяльність пана Валіхновського говорить сама за себе. Лікар і священник в одному тілі- це щось Божественне. Вірю у вашу допомогу людям. Стежу за вами у фейсбуці! Великих перемог вам та вашій команді у порятунку людських душ та тіл! Не знайома особисто,але діяльність пана Валіхновського говорить сама за себе. Лікар і священник в одному тілі- це щось Божественне. Вірю у вашу допомогу людям. Стежу за вами у фейсбуці! Великих перемог вам та вашій команді у порятунку людських душ та тіл!
  • Мар*яна
    воскресенье, 24 марта
    Вірю в те, що зможу познайомитись з лікарем особисто
    Сподіваюсь,що наступний мій відгук буде вже після позитивного досвіду перебування в клініці. За лікарем Валіхновським спостерігаю ще з часів тв-шоу- справжній майстер, фахівець та чудотворець. Мрію потрапити в його золоті руки) Вірю в те, що ближчим часом така можливість у мене зьявиться. Сподіваюсь,що наступний мій відгук буде вже після позитивного досвіду перебування в клініці.
    За лікарем Валіхновським спостерігаю ще з часів тв-шоу- справжній майстер, фахівець та чудотворець.
    Мрію потрапити в його золоті руки) Вірю в те, що ближчим часом така можливість у мене зьявиться.
  • Ірина
    пятница, 22 марта
    Дякую за професіоналізм та Ваше добре серце)))
    Лікар Валіхновський не лише професіонал своєї справи, а ще просто ЧУДОВА ЛЮДИНА, прекрасний чоловік та зразковий батько! Завжди захоплююся Вами))) Бажаю успіхів у Вашій непростій, але такій важливій роботі! Дякую за професіоналізм та Ваше добре серце))) Лікар Валіхновський не лише професіонал своєї справи, а ще просто ЧУДОВА ЛЮДИНА, прекрасний чоловік та зразковий батько! Завжди захоплююся Вами))) Бажаю успіхів у Вашій непростій, але такій важливій роботі! Дякую за професіоналізм та Ваше добре серце)))
  • Ольга
    1 марта, 2024 год
    Найкращий!!!
    Найкращий хірург України, дуже хочу потрапити до нього! Подобаються його роботи і підхід. Найкращий хірург України, дуже хочу потрапити до нього! Подобаються його роботи і підхід.
  • Алина
    26 февраля, 2024 год
    Всем рекомендую
    Приходила в клинику Валихновского на консультацию. Очень понравилось, хорошо обученый персонал, квалифицированные врачи, особый подход, модернизированные кабинеты, вообщем клиника супер. Цена=качество. Всем рекомендую, не пожалеете, особеено если речь идет о здоровье! Спасибо Приходила в клинику Валихновского на консультацию. Очень понравилось, хорошо обученый персонал, квалифицированные врачи, особый подход, модернизированные кабинеты, вообщем клиника супер. Цена=качество. Всем рекомендую, не пожалеете, особеено если речь идет о здоровье!
    Спасибо
  • Анастасия
    24 февраля, 2024 год
    Очень радует как работает доктор
    Долгое время наблюдаю за деятельностью центра Валихновского, всегда с белой завистью радуюсь за тех людей которым там помоглаю , на телепрограмме я стесняюсь своего тела , там такие сорлнве и уникальные операции твои сделаны. В общим хочу пожелать всем тем докторам которые с Божьей помощью помогают людям, а особенно доктору... Читать отзыв Долгое время наблюдаю за деятельностью центра Валихновского, всегда с белой завистью радуюсь за тех людей которым там помоглаю , на телепрограмме я стесняюсь своего тела , там такие сорлнве и уникальные операции твои сделаны. В общим хочу пожелать всем тем докторам которые с Божьей помощью помогают людям, а особенно доктору Ваоихновскому, здоровья и всего самого хорошего, очень бы хотелось попасть в такие руки , очень нужно мне его помощь , с большой надеждой живу что может и мне повезет
  • Гість
    21 февраля, 2024 год
    Розвитку та Успіху!!!
    Доктор Валіхновський - для мене, як для колеги, показник Високого Професіоналізму і ДУХОВНОЇ Людини. Бажаю подальшого Розвитку та Успіху!!! Доктор Валіхновський - для мене, як для колеги, показник Високого Професіоналізму і ДУХОВНОЇ Людини. Бажаю подальшого Розвитку та Успіху!!!
  • Гость
    19 февраля, 2024 год
    Дай Бог здорья и долголетия всей команде и доктору
    Здравствуйте,я уже на протяжении долгих лет наблюдаю за успехами доктора .Очень хотела б попасть в его клинику,но на операцыю которую мне надо,нету денег.Но я всегда очень радуюсь,когда люди получают помощь,и стают счастлтвыми.Дай Бог здорья и долголетия всей команде и доктору Валихновскому. Здравствуйте,я уже на протяжении долгих лет наблюдаю за успехами доктора .Очень хотела б попасть в его клинику,но на операцыю которую мне надо,нету денег.Но я всегда очень радуюсь,когда люди получают помощь,и стают счастлтвыми.Дай Бог здорья и долголетия всей команде и доктору Валихновскому.
  • Ангелина
    14 февраля, 2024 год
    По отзывам отличный специалист
    Судя по отзывам в интернете-хороший доктор!очень много людей благодарят за помощь ,а возможность бесплатной операции добавляет огромный плюс доктору и его клинике. Судя по отзывам в интернете-хороший доктор!очень много людей благодарят за помощь ,а возможность бесплатной операции добавляет огромный плюс доктору и его клинике.
  • Катерина
    11 февраля, 2024 год
    Пусть ваша работа принесет радость еще многим и многим людям!
    Видела передачи с вашим участием, у вас удивительный талант делать людей красивыми и счастливыми! Пусть ваша работа принесет радость еще многим и многим людям! Видела передачи с вашим участием, у вас удивительный талант делать людей красивыми и счастливыми! Пусть ваша работа принесет радость еще многим и многим людям!
  • Гость
    5 февраля, 2024 год
    Лікар від Бога!
    Лікар від Бога! Давно спостерігаю за його роботою у фейсбуці, і справді таких чуйних і відкритих лікарів побачити рідкість! Дай Боже вам міцного здоров'я і сили щоб і надалі радували людей! Мрію потрапити до вас на консультацію! Лікар від Бога! Давно спостерігаю за його роботою у фейсбуці, і справді таких чуйних і відкритих лікарів побачити рідкість! Дай Боже вам міцного здоров'я і сили щоб і надалі радували людей! Мрію потрапити до вас на консультацію!
Врач работает в клиниках
Институт хирургии Valikhnovski Surgery Institute (Медицинский центр ValikhnovskiMD)
5 (3)
Київ , вулиця Протасів Яр, 23
(044) 20-00-311
Круглосуточно
directionsМаршрут

Статьи

Статьи на тему «Пластический хирург»

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ