VIVA. МЕДИЦИНСКАЯ КЛИНИКА отзывы

Отзывы о Viva медицинская клиника. Медицинский центр VIVA принимает своих пациентов в комфортных условиях клиники,...
2.8
117 307 просмотров
  • Юля
    1 августа, 2013 год


    1. напередодні візиту, питала чи на Горького можна здати аналізи. сказали що так. "приходьте до 11ї". ок. тільки о 10й годині наступного дня з"ясувалось від хлопця-адміністратора, що "кур"єр "вже поїхав, і взагалі - на аналізи тут записуються! приходьте завтра" в решті-решт, аналізи взяли. і те - після скандалу. а відвезти в лабораторію мала медсестра, яка саме туди збиралась їхати (не кур"єр!)

    2. навіщось є сайт клініки. навіщось на сайті вказані ціни на послуги. тільки на сайті в прайсі не вказано, що , приміром, за аналізи на кров, у вас ще беруть за взяття аналізу. як правило, про таке на сайтах зазначається.

    3. навіщось є у них сайт.

    зверху на першій сторінці великими буквами написано "получіть рєзутат аналізов" (між іншим, чому україномовних принижують? уявіть собі - в Києві живуть і україномовні. росте покоління, яке погано знатиме російську мову!).

    навіщо у них це на сайті, якщо хлопчик-адміністратор сказав "ця строка в розробці", а дізнатись результати - по телефону. мені довелось запропонувати клініці надіслати результати на мій емейл. (чомусь в інших клініках це само собою розуміється)

    словом. Вам тяжко конкурувати з іншими клініками, адже є в рази ліпші! а клініку Віва - не рекомендую.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ