5 років! Святкуємо перший ювілей: нам є чим пишатися


Саме 15 червня 2015 року TomoClinic відкрила двері для перших пацієнтів. За цей час ми пройшли цікавий і насичений відрізок шляху — шляху творення і розвитку якісної онкологічної допомоги, яка відповідає світовим стандартам.

З дня заснування Центру незмінним був, є і залишається назавжди головний принцип — прагнення зробити все можливе, щоб зберегти людині життя і здоров'я. Cаме система цінностей «все для пацієнта» об'єднує наших лікарів, медичних сестер, адміністраторів. У кожному пацієнтові і в його сім'ї ми бачимо активних партнерів і помічників у процесі лікування і реабілітації.

Для того щоб надавати людям передову допомогу, ми заклали в основу структури і діяльності TomoClinic стандарти найкращих онкологічних лікарень Європи. Наш центр — перший і єдиний в Україні, де в боротьбі з раком використовують найсучасніший вид променевої терапії, — томотерапію. Метод можна сміливо назвати революційним, за ефективністю йому немає рівних: пухлини знищуються прицільно, забезпечується максимальний захист прилеглих органів і тканин, зберігається здоров'я і якість життя людини.

Практично при всіх локалізаціях раку ми надаємо пацієнтам високопрофесійну, співчуваючу, засновану на доказовій медицині допомогу: від першого візиту в клініку — до реабілітації. Застосовуємо міжнародні протоколи діагностики та лікування. Тактику комплексного лікування для кожної людини індивідуально розробляє міждисциплінарний консиліум.

Нашим пацієнтам доступна найсучасніша діагностика: МРТ, КТ, УЗД з еластографією, всі види біопсій під апаратним контролем, високоточні гістологічні та імуногістохімічні дослідження.

У лікуванні використовуємо як класичні методи, так і інноваційні: променеву терапію, хіміотерапію, хірургію, таргетну терапію, імунотерапію, гормональну терапію. Беремо участь у міжнародних програмах клінічних досліджень. Застосовуємо новітнє обладнання: лінійні прискорювачі Accuray Tomo HD і Elekta Synergy з коліматором Agility, ангіографічну систему Toshiba Infinix-i Dual Plane.

Впевнені, що з променевої терапії сьогодні ми кращі в Україні і одні з кращих в Європі. Завдяки нашій діяльності українці мають можливість отримувати онкологічну допомогу на світовому рівні, не виїжджаючи з країни, не розлучаючись з рідними і близькими, не відчуваючи труднощів мовного бар'єру, не витрачаючи кошти на перельоти і готелі. Ми приймаємо пацієнтів з усіх куточків України, далекого і ближнього зарубіжжя.

Нам є чим пишатися!