Клиника Здравица отзывы

Отзывы о Клиника Здравица. Семейная клиника Здравица характеризуется высокими достижениями медицинской науки и стандартами обслуживания,...
3.4
23 744 просмотра
  • 9 ноября, 2018 год

    Финалисты Конкурса!

    анкетування «Кліника Сімейної медицини «Здравиця» стала фіналістом конкурсу "Найякісніші послуги та товари року"!
    «Здравиця» -клініка сімейної медицини, де гармонійно поєднуються досягнення медичної науки та високі стандарти обслуговування.
    Кожен з напрямків центру працює під контролем кращих фахівців у своїй галузі та оснащений якісним медичним обладнанням, що гарантує професійний підхід в діагностиці і лікуванні.
    Медичний центр розташований в самому серці Києва на Печерську. Крім повного комплексу поліклінічних послуг, Вам запропонують послуги денного стаціонару після складних медичних процедур, а досвідчений медичний персонал допоможе зробити Ваше перебування в центрі максимально комфортним.
    Просторі та зручні кабінети, власна лабораторна база, наявність власної аптеки, професійні фахівці, затишний сервіс в поєднанні з центральним розташування і досить лояльною ціновою політикою роблять медичний центр «Здравиця» ідеальним вибором для гостей і жителів столиці.
    Компанія "Знак Якості" нагородила керівника колектив «Кліники Сімейної медицини «Здравиця» почесним Дипломом і Кубком "Знак Якості"!
    Вітаємо! Ваша професія - це щоденна праця, що несе добро, турботу і світло, що дозволяє людям знову ставати здоровими. Бажаємо Вам досягнення значних результатів у медицині, успіху, доброзичливих пацієнтів, бадьорості та оптимізму.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ