Режим роботи Кол-центру понеділок - п'ятниця з 9-00 до 18-00
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
Иммуновел капсулы №24-0

Иммуновел капсулы №24

В наличии на складе
105.00 грн
Производитель: ФАРКОС ФК ООО УКРАИНА КИЕВ
Работаем по всей Украине. Срок получения заказа уточняйте у менеджера. Купить товар сегодня вы можете из наличия в аптеках сети.

Склад:

екстракт ехінацеї сухий - 100 мг, цинку глюконат - 60 мг (цинку - 8 мг), аскорбінова кислота - 70 мг, селенат натрію - 0,044 мг.

Форма випуску:

капсули по 10 або  12 капсул в блістері

Характеристика:

Ехінацея

Ехінацею здавна використовували в якості лікарської рослини. Останні лабораторні та клінічні дослідження показали, що Ехінацея - це потужний засіб, що допомагає боротися з багатьма інфекціями і запальними захворюваннями, так як діє як антибіотик і є найефективнішим рослинним стимулятором імунної системи серед усіх відомих нутрицевтиков. Корисну дію Ехінацеї обумовлено високим вмістом у ній гідроксикоричних кислот. Гідроксикоричні кислоти сприяють формуванню адекватної імунної відповіді і підтримці адаптаційного потенціалу організму. Вони беруть участь у придушенні процесів запалення, підсилюють активність білків, які повинні захищати організм від чужорідних агентів (у тому числі мікроорганізмів), а також стимулюють поглинання клітинами імунної системи чужорідних частинок, вірусів, бактерій. Таким чином, гідроксикоричні кислоти володіють антибактеріальними властивостями і підвищують стійкість організму до вірусів і бактерій. Така дія гідроксикоричних кислот особливо важливо під час «сезону застуд», коли ризик респіраторних інфекцій різко зростає.

Селен

Селен - це один з мікроелементів з вираженим антиоксидантним ефектом, його ще іноді називають «мікроелементом довголіття». Він захищає шкіру, зміцнює імунітет, бореться з попаданням в організм важких металів і в цілому перешкоджає старінню організму.

Селен підвищує опірність організму хворобам. Він збільшує виробництво лейкоцитів і захищає їх від вільних радикалів, які утворюються в процесі боротьби з інфекцією.

Цинк

Цинк належить до найбільш важливою  живильною речовиною імунної системи, оскільки дефіцит цинку, навіть  середнього ступеню, може зачіпати імунну систему. Цинк підтримує діяльність антитіл, лейкоцитів і гормонів, що підвищує опірність організму інфекціям і сприяє загоєнню ран.

Вітмаін С

В організмі вітамін С (аскорбінова кислота) здійснює, насамперед, два важливі завдання - зміцнення імунітету і стабілізація психіки. В імунній системі антиоксидант аскорбінова кислота протистоїть всім збудникам хвороб, паразитам, вірусам, мікробам. Вона захищає організм від вільних радикалів, які призводять до старіння організму, і вітамін С - кращий засіб для збереження життєвої сили.

Вітамін С підвищує концентрацію інтерферону в крові, виробленого організмом при появі небезпечного вірусу. Дія аскорбінової кислоти схожа на дію інтерферону. Вітамін С (аскорбінова кислота) необхідний для біохімічних окислювально-відновних процесів. Він підтримує процеси кровотворення, забезпечує стійкість до різних видів стресу і нормалізує імунний статус організму.

 

 

 

 

 

Показання до застосування:

     - підвищення імунітету;

      -посилення опірності організму до бактеріальних і вірусних інфекцій;

      -прискорення процесу одужання і загоєння ран.

Спосіб застосування і дози:

Дорослим і дітям старше 14 років: по 1 капсулі 1 - 4 рази на день перед прийомом їжі. Капсулу слід запивати водою. Термін вживання: 14 днів, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Застереження:

не перевищувати рекомендовану денну кількість. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Протипоказання:

вагітність та період лактації, діти до 14 років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Термін придатності:

24 місяці з дати виготовлення.

Умови зберігання:

зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 5 до 25 С

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Цены на сайте интернет-аптеки lf.ua могут отличаться от цен в аптеках сети Линда-Фарм и актуальны только при условии заказе через интернет-аптеку lf.ua. Обратите внимание, что лекарственное средство может быть рецептурным и на него нужен рецепт врача.
Меню