Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Лютеїн очні капсули №30
0,00 ₴
Дана, Я
Арт.
201211
У список

Лютеїн очні капсули №30

Дана, Я
Дивитись аналоги Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Дана, Я
Форма товару Капсули
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 4820069930355
Бренд Лютеін
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 05.03.2024
Провірено
Інструкція

Лютеїн для очей інструкція по застосуванню

Форма випуску

капсули №30

Рекомендації:

  • для профілактики захворювань органу зору;
  • зменшує втому очей при: роботі за комп'ютером, штучному освітленні, синдромах "сухого ока" і сльозоточивості;
  • зміцнює стінки кровоносних судин сітківки ока.

Склад:

екстракт очанки, лютеїн, екстракт кори сосни, вітамін С, вітамін Е.

Проблема:

Сучасна перша людина своїми ідолами робить кар'єру, успіх, життєвий розклад, відмовляє собі у всьому, завантажує себе непомірно, боїться не встигнути, позбавляє себе радості повноцінного життя. У якийсь момент «життя без хвороб» стає призом, але не для кожного. Від щоденних проблем і подій найчастіше стра дають наші очі. З плином часу функція цих органів знижується, виникають підвищена сухість, виділення сліз, відчуття "піску" в очах, больові відчуття при русі очних яблук, почервоніння - прояви дискомфорту. Статистика відзначає збільшення захворюваності короткозорістю, катарактою, глаукомою і віковою дегенерацією сітківки.
Проблеми із зором можуть стати серйозною перешкодою в роботі та навчанні. Бухгалтери і менеджери, студенти і школярі, дизайнери і системні адміністратори, а також всі, хто проводить за комп'ютером більше 2-х годин в день, скаржаться на свої очі.

Для підтримки функції зору нам потрібні багато речовин. Наприклад, бета-каротин, антоціани чорниці, таурин, але особливо необхідний очам лютеїн. Його роль в захисті зору відкрита не так давно, але вже визнана всіма офтальмологами світу.

Лютеїн є головним пігментом макули (жовтої плями), області, де найбільш точно фокусуються світлові промені і найкраще сприймаються світлові ра здраженія. Таким чином, жовта пляма це ділянка найкращого бачення. Лютеїн служить природною тінню для очей, захищає сітківку від занадто яскравого світла. Згодом, наші очі поступово втрачають лютеїн; це призводить до посилення пошкодження сітківки сонячним світлом і, в подальшому, до дегенерації макули. Логічно, що збільшивши вміст лютеїну в їжі (а лютеїн сам не утворюється в організмі, а надходить ззовні), можна зменшити ризик розвитку даної патології у дорослих. Крім цього, лютеїн здатний захистити від несприятливих впливів кришталик, сповільнюючи розвиток катаракти.

Найбільш важливий лютеїн для людей, які схильні до підвищених навантажень на зір. Це люди, чия професійна діяльність пов'язана з роботою на комп'ютері, яскравим штучним освітленням, водії тощо. Крім того, до ризику розвитку патологій зорового апарату схильні курці, люди старше 40 років, жінки і ясноокі люди.

Отримати додаткову кількість лютеїну можна, змінивши раціон харчування, додавши в нього, наприклад, болгарський перець, шпинат або капусту брокколі. Однак, для забезпечення добової потреби в лютеїн, доведеться харчуватися виключно продуктами, що містять достатню кількість лютеїну, що неможливо ні з економічної точки зору, ні з точки зору збалансованого харчування.

Рішення

На допомогу приходять дієтичні добавки, що містять лютеїн.

Наші розумні предки вміли берегти і цінувати здоров'я, подароване природою, що з успіхом було використано в натуральному фітокомплексі «Лютеїн для очей» в капсулах. У його формулі представлений ретельно підібраний комплекс натуральних інгредієнтів: лютеїн, екстракт очанки, екстракт кори сосни, вітамін С, вітамін Е.

Зміст діючих речовин:

Екстракт очанки  0,196 г
 Лютеїн  0,070 г      
 Екстракт кори сосни  0,054 г
 Вітамін С  0,025 г
 Вітамін Е
 0,005
   0,350 г


Очанка надає комплексну профілактичну дію на дегенеративно-дистрофічні процеси слизової оболонки ока, при будь-якій формі запалень і подразнень очей, підвищує гостроту зору і регулює роботу кришталика. Завдяки високому вмісту вітаміну А, препарати очанки беруть участь в процесах тканинного дихання і енергетичного обміну, впливають на обмін амінокислот.

Лютеїн - каротиноид з групи ксантофилов, присутній в сітківці ока. Має виражені антиоксидантні властивості, захищає сітківку ока від яскравого світла, уповільнює формування катаракти. Лютеїн поглинає згубний для очей ультрафіолет, підвищує гостроту зору.

Сосна містить 95% олігомерних проантоціанідолов (ОПЦ), які входять до складу найбільш сильних антиоксидантів. Все ОПЦ, незалежно від природного джерела (кора сосни, шкірка і насіння винограду), швидко всмоктуються і ефективно транспортуються до різних ділянок тіла. ОПЦ відновлюють еластичність і міцність стінок капілярів, посилюють кровообіг.

Водорозчинний вітамін приймає участь в окисно-відновних реакціях, підвищує опірність організму до екстремальних впливів. Підвищує захисні властивості епітелію і стійкість організму до інфекцій. Стимулює синтез фибрилярного колагену, який зміцнює стінки судин і сполучну тканину. Попереджає розвиток надмірної проникності і ламкості кровоносних судин.

Жиророзчинний вітамін Е бере участь в окисно-відновних реакціях, які впливають на стан серцево-судинної і нервової систем. Вітамін Е - основний представник групи антиоксидантних вітамінів. Він сприяє уповільненню процесів окислення, стимулює м'язову діяльність, перешкоджає окисленню вітаміну А. Обмежує негативний вплив радіонуклідів, які потрапили в тканини організму. Регулює обмін речовин.

Завдяки своїм лікувальним властивостям, фітокомплекс «Лютеїн для очей» позитивно впливає на організм і рекомендується:

  • для зниження втоми очей після тривалої роботи на комп'ютері або при штучному освітленні;
  • для полегшення синдромів «сухого ока» і сльозоточивості;
  • позитивно впливає на мікроциркуляцію крові і зміцнення стінок кровоносних судин сітківки ока
  • для підтримки функції зору.

Форма випуску:

30 капсул в упаковці (3 блістери по 10 капсул), 0,35 м

Дозування і спосіб застосування

Дорослим і дітям старше 12 років - по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі.

Тривалість курсу

Тривалість курсу 3-4 тижні. При необхідності курс повторити 2-3 рази на рік. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Протипоказання

Вагітність і період лактації, підвищена чутливість до окремих компонентів.

Не є лікарським засобом.

Рослини, які входять до складу «Лютеіна для очей», захистять Ваші очі, підтримають функцію зору і знизять ризик виникнення офтальмологічних захворювань!

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку