Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Фітоглистоцид капсули №30
92,40 ₴
Дана, Я
Арт.
126198
У список

Фітоглистоцид капсули №30

Дана, Я
Дивитись аналоги Немає в наявності
92,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Дана, Я
Форма товару Капсули
Штрих-код 4820069930348
Бренд Фитоглистоцид
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 22.10.2023
Провірено
Інструкція

Фітоглистоцид інструкція по застосуванню

Форма випуску:

Капсули № 30

Рекомендації:

  • при гельмінтних інвазіях, комплексному лікуванні захворювань органів травлення;
  • для поліпшення функції печінки і жовчного міхура.

Склад:

плоди фенхелю звичайного, траву чебрецю повзучого, траву деревію звичайного, плоди гвоздики ароматної, квітки пижма звичайного, корені куркуми довгої, листя горіха волоського, коріння валеріани лікарської, коріння солодки голої, часник городній.

Рекомендується:

  • в якості дієтичної добавки в раціоні харчування як джерело вітамінів С, В1, рутина, каротину, мінеральних речовин, органічних кислот з метою профілактики та пом'якшення перебігу захворювань органів травлення;
  • має глистогінні властивості, спазмолітичну, проносне, протизапальну дію;
  • сприяє поліпшенню функції печінки і жовчного міхура;
  • рекомендується при гельмінтних інвазіях.

У кожній капсулі - 10 трав з антипаразитарним ефектом.

Рослини, які входять до складу мають потрійний вплив на організм:

  • знищують і виводять гельмінти з організму;
  • загоєння уражених стінок кишечнику;
  • поліпшення самопочуття, підтримка імунної системи.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза

1. Дорослим і дітям з 12 років по схемі:
з 1 по 14 день - по 1 капсулі 3 рази на день за 30 хвилин до їжі
з 15 по 24 день припинити прийом
з 25 по 29 день по 1 капсулі 3 рази на день за 30 хвилин до їжі
(19 днів х 3 капсули = 57 капсул)

2. Дітям з 6 до 12 років за схемою:
з 1 по 14 день - по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до їжі
з 15 по 25 день - припинити прийом
з 26 по 29 день по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до їжі
(19 днів х 2 капсули = 38 капсул)

В упаковці - 30 капсул (3 блістери по 10 капсул).

Курс прийому:

1 місяць (з перервою). Досить 2 упаковки.

Надалі (для профілактики і закріплення ефекту) бажано 1 раз в тиждень пропити по 3 капсули (дітям по 2 капсули) на протязі 1-2 місяців.
При необхідності повний курс повторити 2-3 рази на рік.

Під час прийому комплексу у Вас може з'явитися відчуття невеликого дискомфорту або втоми. Це викликано тим, що паразити, опинившись в агресивному для себе середовищі, виділяють велику кількість токсинів. Зазвичай, навпаки, стан (травлення, обміну речовин, тощо) відчутно покращується з перших днів прийому.

Протипоказання:

Вагітність і період лактації, підвищена чутливість до окремих компонентів.

Термін придатності:

2 роки.

Рішення:

Підбір трав фітокомплекс Фітоглистоцид діє в три етапи:

 1. Вбиває глистів та не дає їм можливості далі розмножуватися. Для цього в препараті використовуються особливі властивості квітів пижма і трави деревію.
Квіти пижма здавна відомі як протиглисний засіб, завдяки високому вмісту спеціальних ефірних масел, дубильних і гірких речовин, які знищують паразитів. У стародавньому Єгипті його використовували в медицині для дезінфекції ран, щоб там не заводилися паразити. На даний момент відомо, що всі компоненти пижма згубно діють на багато видів комах і кліщів, тому їх використовуються для знищення паразитів людини і тварини.
Трава деревію, крім всіх важливих ефірних масел, гіркоти і вітамінів, містить дуже важливі компоненти фітонциди. Фітонциди це особливі сильнодіючі рослинні антибіотики. Ці сполуки не тільки вбивають найпростіших збудників інфекції, а й руйнують їх. Фітонциди знищують стафілококи, стрептококи, пневмококи, і стимулюють захисні сили організму хворого і додають йому бадьорості.
На Київській Русі деревій зупинки кровотеч і загоєння ран - про це йдеться в стародавніх рукописах, які збереглися до наших днів.

2. Виводить паразитів з організму людини. Фітоглистоцид ефективно поєднує в собі корисні глистогінні властивості фенхелю, гвоздики, чебрецю та часнику.

  • натуральні компоненти для очищення організму:
  • плоди фенхелю, трава чебрецю, трава деревію, плоди гвоздики, квіти пижма, кореневища куркуми, листя горіха, корінь валеріани, корінь солодки, часник.

Плоди фенхеля звичайного і гвоздики ароматної містять ефірні і жирні олії, білкові речовини, кумарини, флавоноїди. Фенхель має спазмолітичні, вітрогінні, сечогінні властивості, посилюють секрецію залоз шлунково-кишкового тракту. Сьогодні його успішно використовують у Сполучених Штатах як бактерицидний засіб при грипі та інших інфекційних захворюваннях.
Чебрець (чебрець) має високу бактерицидну активність щодо патогенних коків і грибів, широко застосовується як антисептичний і дезинфікуючий і глистогінний засіб.
У часнику багато вітамінів А, В1, РР, С. Він підвищує апетит, його рекомендують застосовувати для придушення процесів гниття і бродіння в кишечнику, а також при атонії кишечника і коліті. Ефективне глистогінний засіб. Вживання часнику робить стінки судин більш еластичними і регулює кров'яний тиск, яке сприяє швидкому загоєнню ран і порізів.

3. Сприяє загоєнню ранок і виразок, які утворилися на стінках кишечника через паразитів. Відновити організм людини допомагає: куркума, волоський горіх, валеріана та солодка.
Кореневища куркуми довгої одночасно покращує травлення і сприяє нормалізації мікрофлори кишечника. Основні речовини куркуми ефірне масло і куркумін - мають сильну протизапальну дію.
Листя горіха волоського багаті дубильними речовинами і вітамінами, сприяє додатковому очищенню та посиленню моторики кишечника.
Корінь валеріани і солодки голої заспокійливо діє на нервову систему, як протиспазматичний, тонізуючий засіб, при нервовому збудженні і безсонні, викликаних глистними інвазією, захворюваннями органів черевної порожнини, харчових інтоксикаціях. Загоюють властивості солодки позитивно впливають на слизову, м'язову та інші тканини організму людини.

Саме завдяки такій потрійній дії Фітоглистоцид визнаний кращим глистогінним комплексом. Він дбайливо і ефективно очищає організм людини, не завдаючи ніякої шкоди (відсутність побічних ефектів). Фітоглистоцид прекрасно переноситься, тому його можна приймати людям з супутніми захворюваннями, і особам, яким протипоказано вживати хімічні глистогінні препарати.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку