Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Олефар спрей 20 мл
149,10 ₴
Solepharm (Латвія)
Арт.
246678
У список

Олефар спрей 20 мл

Solepharm (Латвія)
Упаковка В наявності
149,10 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Solepharm (Латвія)
Форма товару Спрей
Штрих-код 4751018780243
Бренд Олефар
Об'єм 20 мл
Призначення Для органів дихання
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 23.10.2023
Провірено
Інструкція

Олефар (Olefar) інструкція по застосуванню

Склад та форма випуску

Рідина у флаконі із об'ємом нетто 20 мл. 1 г містить:
активні інгредієнти: олія обліпихи - 120 мг, олія календули - 60 мг, олія кориці - 20 мг, олія чайного дерева - 20 мг; допоміжні речовини: олія рапсова, олія м'яти перцевої.

Без ГМО.

Олефар містить комбінацію натуральних рослинних олій у вигляді розчину для орального застосування.

Олія обліпихи крушиновидної (Hippophae rhamnoides) містить велику кількість природних біологічно активних речовин, завдяки чому проявляє виражену бактерицидну, протизапальну та імуностимулюючу дію, активує процеси регенерації в слизових оболонках, зменшує неприємні відчуття в горлі, полегшує ковтання.

Олія календули лікарської (Calendula officinalis) також містить велику кількість різних вітамінів, жирних кислот, мікроелементів, хлорофіл, завдяки чому має антибактеріальну, протизапальну, ранозагоюючу, спазмолітичну, в’яжучу та седативну дію.

Олія кориці (Cinnamomum verum) проявляє антисептичну, антитоксичну, протизапальну, спазмолітичну та заспокійливу дію; нормалізує кровообіг та обмін речовин.

Олія чайного дерева (Melaleuca alternifolia) має виражені антисептичні (бактерицидні, противірусні, протигрибкові) та імуностимулюючі властивості. Проявляє активність до таких патогенних мікроорганізмів як: Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus pneumoniaе, Propionibacterium acnes, Streptococcus β-haemolyticus, Klebsiella pneumoniae, Citrobacter spp., Shigella sonnei, Proteus mirabilis, Legionella spp., Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans тощо.

Показання для застосування

Олефар рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин натуральних рослинних олій з метою нормалізації функціонального стану верхніх дихальних шляхів при:

  • фарингіті;
  • ларингіті;
  • гострому та хронічному тонзиліті;
  • станах після тонзилектомії;
  • афтозному стоматиті;
  • трахеїті.

Протипоказання

Вагітність та період лактації, індивідуальна чутливість до компонентів.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим та дітям віком від 12 років та старше по 250 мг (2 натискання розпилювача) 3 рази на добу, дітям віком від 6 до 12 років – по 125 мг (1 натискання розпилювача) 3 рази на добу. Застосовувати у ротовій порожнині після прийому їжі. Перед застосуванням збовтати. Тривалість прийому визначається лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за кімнатної температури.

Особливі вказівки

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Відгуки користувачів

5.0
4 відгуки
5 зірок
100% (4)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Наталія
    17.05.20
    Чудовий засіб при ларингіті. Допомагає тим, хто змушений на роботі багато говорити (вчителі, лектор та ін.). Олії, які входять до складу препарату, добре змащують гортань та трахею, зменшуючи дискомфорт у горлі.
  2. Елена
    18.05.19
    Олефар очень хорошее средство от горла.У меня был фарингит, и прописал мне врач.До этого я не знала про этот препарат. На 2 день у меня перестало болеть горло.Так что испытала на себе.
  3. Тома
    15.05.18
    От горла в аптеках средств много, пастилки разные, таблетки, спреи. Много чего выписывали, но лучше всего, на мой взгляд помогает спрей ,Олефар. Симптоматику снимает сразу же, это уже выгодно отличает от многих других средств. И лечит прекрасно, убивает микробы, бактерии, хорошее противовоспалительное действие. В составе нет спирта, химии, только натуральные масла лечебных растений- календулы, облепихи, мяты перечной.
  4. Ангелина
    08.02.18
    Вот не знала я раньше, что такое средство есть хорошее. Спасибо, на работе подсказала одна сотрудница. Обычно я самолечением не занимаюсь, но почитала состав- растительные ингредиенты, натуральные масла, растения, которые и в народной медицине применяются. Опасаться нечего. Решила попробовать. Действительно,Олефар боль снимает, в отличии от того же фарингосепта, который постоянно выписывают, но он совсем не помогает. И воспаление быстро достаточно прошло.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку