Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Альфлорекс капсули туба №30
1 019,30 ₴
Nutrilinea (Італія)
Арт.
257331
У список

Альфлорекс капсули туба №30

Nutrilinea (Італія)
Упаковка В наявності
1 019,30 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Nutrilinea (Італія)
Форма товару Капсули
Країна виробництва Італія
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 3583316027505
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Альфлорекс інструкція по застосуванню

Склад

Опис

Рекомендації щодо застосування

Протипоказання Альфлорексу

Застереження

Спосіб застосування та дози Альфлорекс

Умови зберігання

Упаковка

Категорія відпуску з аптеки

Склад

Культури мікроорганізмів Біфідубактеріум інфантіс 35624 тм.
Допоміжні інградієнти: кукурудзяний крохмал, гіпромелоза, стеарат магнію, сахароза, трегалоза, діоксид, цитрат натрію (Е331)

Опис

Стінка кишки відіграє важливу роль у виникненні симптомів при синдромі подразненого кишківника (СПК). Навіть найменше порушення бар'єра стінок кишківника може дозволити шкідливим елементам і стороннім патогенам проникнути в кишківник і викликати подразнення. У результаті кишківник може стати подразненим і чутливим і це призведе до типових симптомів синдрому подразненого кишківника, таких як:

  • здуття та гази;
  • біль у животі;
  • діарея та закрепи.

Підтверджено, що Альфлорекс bið СПК із унікальною культурою Bifidobacterium longum (B. longum) 35624 зменшує симптоми синдрому подразненого кишківника. Культура 35624 у Альфлорекс bið СПК — це частина родини бактерій, які передаються матір'ю дитині при народженні, що природно живуть у кишківнику людини. Вона проходить через травну систему та досягає кишківника в живому вигляді.

Альфлорекс bið СПК долає типові симптоми синдрому подразненого кишківника, закріплюючись на стінках подразненого кишківника та створюючи заспокійливий і зміцнюючий шар, тим самим зменшуючи порушення роботи кишкової стінки.

Альфлорекс bið СПК містить 35624, культуру B. longum. Інші компоненти: кукурудзяний крохмаль; магнію стеарат; гіпромелоза.

Альфлорекс bið СПК містить 1 x 109 (1 мільярд) бактерій культури 35624 в кожній капсулі на момент випуску. Належна доза зберігається до закінчення строку придатності.

Рекомендації щодо застосування

Альфлорекс bið СПК призначений для зменшення симптомів синдрому подразненого кишківника, зокрема симптомів здуття, газів, болю в животі, діареї та закрепів.

Протипоказання Альфлорексу

Не використовуйте продукт у разі підвищеної чутливості або індивідуальної алергії на один або кілька компонентів продукту.

Побічна дія

Наразі не спостерігалося жодних побічних ефектів при застосуванні Альфлорекс bið СПК.

Немає відомих взаємодій із харчовими добавками або препаратами.

Якщо ви помітите будь-які побічні ефекти, зверніться до уповноваженого представника виробника, зазначеного в інструкції нижче.

Альфлорекс bið СПК не містить:

  • глютену;
  • лактози;
  • молочних продуктів;
  • консервантів;
  • сої.

Альфлорекс bið СПК може застосовуватися вегетаріанцями.

Будь-ласка, зауважте, що протягом перших тижнів використання можуть виникати незначні тимчасові зміни в роботі кишечника. Це є нормальною типовою ситуацією, оскільки Альфлорекс bið СПК починає потроху наповнювати кишечник, тож важливо продовжувати приймати його.

Застереження

  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Не використовувати виріб, якщо контейнер пошкоджено

Застосування у період вагітності і лактації

Немає даних про те, що капсули Альфлорекс bið СПК не слід застосовувати під час вагітності та годування груддю. Вагітна жінка повинна сповістити свого лікаря або акушерку про симптоми СПК.

Спосіб застосування та дози Альфлорекс

Завжди приймайте Альфлорекс bið СПК відповідно до цієї інструкції, щоб забезпечити ефективне використання. Повідомте свого лікаря, якщо ви не впевнені, як дотримуватись інструкцій щодо прийому Альфлорекс bið СПК, і дотримуйтеся його порад.

Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

Альфлорекс bið СПК можна приймати незалежно від прийому їжі в будь-який час доби. Ковтайте капсули цілими, запиваючи достатньою кількістю рідини (наприклад, склянкою води або молока, не використовуйте кислі напої, такі як сік).

Продукт призначений для перорального застосування.

Фруктові соки зазвичай кислі, а кислота може пошкодити культуру 35624. Ми рекомендуємо приймати Альфлорекс bið СПК із водою або молоком або менш кислими напоями, наприклад, соєвим, мигдальним або рисовим молоком.

Однак Альфлорекс bið СПК можна приймати під час їжі з фруктовим соком, оскільки їжа допоможе захистити культуру Альфлорекс bið СПК.

Оскільки це бактеріальний штам, дію культури В. longum 35624 можна інактивувати антибіотикотерапією. Ми рекомендуємо продовжувати приймати Альфлорекс bið СПК із антибіотиками.

Під час прийому антибіотиків добову дозу Альфлорекс bið СПК слід приймати окремо від дози антибіотиків.

Частота застосування

Приймати по 1 капсулі Альфлорекс bið СПК 1 раз на добу протягом 1 місяця. Важливо приймати Альфлорекс bið СПК щодня та пройти повний курс.

Альфлорекс bið СПК діє негайно та починає збагачувати флору кишківника там, де це потрібно. Протягом перших 2 тижнів це допоможе перезапустити вашу систему. Початкове послаблення симптомів слід спостерігати приблизно через 1–2 тижні регулярного прийому Альфлорекс bið СПК. У рідкісних випадках для відновлення флори кишківника може знадобитись приймати Альфлорекс bið СПК довше одного місяця, можливо, до 2–3 місяців. Якщо ваші симптоми зберігаються довше цього часу або якщо у вас з’являються нові симптоми, наприклад втрата ваги з нез’ясованих причин або поява крові у стулі, зверніться до свого лікаря.

Альфлорекс bið СПК залишається в кишківнику до поки ви продовжуєте його приймати. Він виконує свою дію в кишківнику, а потім природним шляхом буде вимиватися з регулярними дефекаціями. Приймаючи по одній капсулі Альфлорекс bið СПК щодня, ви можете переконатися в тому, що флора вашого кишківника залишається збагаченою необхідними бактеріями.

Умови зберігання

Зберігати при температурі нижче 25 °C у сухому місці. Альфлорекс bið СПК не потрібно зберігати в холодильнику.

Обов'язково щільно закривайте тару після кожного використання.

Не використовувати продукт після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Термін придатності стосується непошкодженого та правильно збереженого продукту.

Упаковка

30 капсул по 250 мг вага нетто 7,5 г 

Категорія відпуску з аптеки

Без рецепту.

Відгуки користувачів

5.0
3 відгуки
5 зірок
100% (3)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Ирина
    05.04.20
    Я давно страдаю синдромом раздраженного кишечника, лет десять ! Пробовала много различных средств, лекарств , бадов. И мой врач порекомендовал мне Альфлорекс, это пробиотик номер один в США при СРК . И я хочу сказать что этот препарат очень эффективный и помог мне решить мою проблему. Он снял все основные симптомы и помог мне жить комфортно с удовольствием!
  2. I.Ptica
    18.03.20
    После родов пытаюсь скинуть вес. Сижу на пп уже около 6 месяцев, но начало мучить сильное вздутие, вот прям как шар внутри. Думала какую то язву уже заработала, пошла к гастроэнтерологу. Очень переживала, куча обследований. В итоге назначили мне Альфлорекс. Долго не могла найти препарат, в итоге заказала через интернет. Меня очень удивило, что примерно на 3 день вздутие прошло. Потом были пару дней, когда я чувствовала распирание, но все равно не такое сильное как было. Купила вторую пачку, буду пить еще месяц
  3. Пётр М.
    18.03.20
    Альфлорекс назначил гастроэнтеролог, мучили постоянные боли в животе после того , как долго пил антибиотик. Примерно к концу недели почувствовал, что боль стала не такой сильной. Начал нормально ходить в туалет. Пил Альфлорекс 2 месяца
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку