Режим роботи Кол-центру понеділок - п'ятниця з 9-00 до 18-00
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
098 994-000-3
066 994-000-3
093 994-000-3
Энерговит Марафон 2,4г пакеты №7-0

Энерговит Марафон 2,4г пакеты №7

В наличии на складе
137.80 грн
Производитель: Юніверс Фарм, ТОВ
Работаем по всей Украине. Срок получения заказа уточняйте у менеджера. Купить товар сегодня вы можете из наличия в аптеках сети.

Енерготонічний мультивітамінний комплекс Енерговіт® Марафон в умовах активного фізичного та психоемоційного навантаження заповнює виникаючий дефіцит організму у вітамінах та у речовинах енергетичної дії: таурині та бурштиновій кислоті.

Таурин поліпшує роботу нервової системи, допомагає знімати стрес, покращує пам’ять та увагу, відновлює роботу м’язів після інтенсивного фізичного навантаження (тренування), знижує рівень холестерину в крові, забезпечує антиоксидантний захист серця, бронхів, очей. Таурин не затримує рідину в організмі, що дає можливість ефективно боротися із зайвою вагою. Бурштинова кислота активізує енергетичний обмін в тканинах, має імуномодулюючу дію. Вона має властивість підвищувати активність клітинного дихання, зміцнює імунітет і захищає від різних токсичних отруєнь, в тому числі алкогольного. Бурштинова кислота - потужний антиоксидант, прискорює біохімічну детоксикацію організму, за рахунок прискорення процесу перетворення недоокислених продуктів розпаду алкоголю в менш шкідливі речовини, стимулює обмінні процеси в клітинах печінки і нормалізує окислювально-відновні процеси всього організму, що сприяє ослабленню і усуненню похмільного синдрому. Не дає ефекту післядії, тобто зниження працездатності і пригнічення настрою після закінчення ефекту дії продукту.

ЕнергоВіт®Марафон зберігає та підтримує працездатність протягом робочого дня; сприяє концентрації уваги під час тривалого знаходження за кермом автомобіля (особливо в нічний час); підвищує витривалість організму та знижує вираженість психічного та фізичного стомлення (особливо під час активних занять спортом або протягом активного відпочинку; сприяє поліпшенню інтелектуальної діяльності (в т.ч. навантаження під час навчання такі як заліки, іспити); прискорює процес реабілітації під час одужання; знижує негативний вплив факторів навколишнього середовища; підвищує стресостійкість; може сприяти послабленню та усуненню похмільного синдрому.

Склад

кожен порошок масою 2,4 г містить віт. С - 415,6 мг; таурин - 400,0 мг; бурштинова кислота - 150,0 мг; віт. Е - 10,0 мг; віт. В1 - 1,4 мг; віт. В2 - 1,6 мг; віт. В6 - 2,0 мг; віт. В12 - 1,0 мкг; фолієва к-та - 200,0 мкг; пантотенат кальцію - 6,0 мг; ніацинамід - 18,0 мг; біотин - 150 мкг; допоміжні речовини: екстракт стевії, лактоза.

Не містить ГМО. Не містить барвників і консервантів.

Рекомендації щодо вживання

як загальнозміцнюючий, енерготонічний засіб при інтенсивній фізичній, розумовій праці, при підвищеній стомлюваності, для створення оптимальних дієтологічних умов та оптимізації функціонування нервової, серцево-судинної систем, для нормалізації функцій зору, а також при підвищених фізичних та психоемоційних навантаженнях у спортсменів, студентів, водіїв, може сприяти послабленню та усуненню похмільного синдрому. Приймати як додаткове джерело вітамінів, таурину та бурштинової кислоти.

Спосіб застосування та рекомендована добова норма

дорослим, вміст одного пакетика (2,4г) 1 - 2 рази на добу після їжі, в першій половині дня. Спосіб приготування: вміст одного пакетика розчинити в 100 мл теплої (але не вище 50 0С) перекип’яченої води. Вжити одразу після приготування. Термін вживання: 15-30 діб. За необхідності курс можна повторити 2-3 рази на рік.

Застереження до вживання

індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність, годування груддю, діти та підлітки до 18 років. Не вживати хворим, які знаходяться у стані загострення виразкової хвороби шлунку та дванадцятипалої кишки. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Форма випуску

порошок масою 2,4 г в пакетику ( саше ) №7 та №10 в картонній коробці.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 0 С та відносній вологості повітря не більше ніж 75% .

Строк придатності

2 роки від дати виготовлення.

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом.

Цены на сайте интернет-аптеки lf.ua могут отличаться от цен в аптеках сети Линда-Фарм и актуальны только при условии заказе через интернет-аптеку lf.ua. Обратите внимание, что лекарственное средство может быть рецептурным и на него нужен рецепт врача.
Меню