0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Баралгін 5 мл №5 розчин для ін'єкцій

Код товару:Код:  679063
Виробник: Micro Labs
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Баралгін 5 мл №5 розчин для ін'єкцій

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
4820148010060
Виробник
Мікро Лабс Лімітед, Індія
Об'єм
5 мл
Кількість в упаковці
5
Упаковка
Ампули
Склад
1 ампула містить: метамізолу натрію - 2,50 г, пітофенону гідрохлориду - 0,01 г, фенпіверинію броміду - 0,0001 г
Показання
Симптоматичне лікування больового синдрому при спазмах гладкої мускулатури внутрішніх органів:шлункові та кишкові коліки;ниркові коліки при нирковокам’яній хворобі;спастична дискінезія жовчних шляхів;дисменорея.
Протипокази
Підвищена чутливість до компонентів препарату, до похідних піразолону або до інших нестероїдних протизапальних засобів (НПЗЗ), тяжка печінкова або ниркова недостатність, мегаколон, гостра печінкова порфірія, підозра на хірургічну патологію, аденома передміхурової залози ІІ і ІІІ ступеня, вроджений дефіцит глюкозо-6-фосфатдегідрогенази, тахіаритмія, закритокутова форма глаукоми, гіпертрофія передміхурової залози з тенденцією до затримки сечі, непрохідність шлунково-кишкового тракту, механічний стеноз стравоходу, атонія жовчного або сечового міхура, порушення з боку системи кровотворення (агранулоцитоз, лейкопенія, анемія будь-якої етіології, цитостатична чи інфекційна нейтропенія), колаптоїдні стани, бронхіальна астма.
Код АТС/ATX
A03D A02
Міжнародна назва
Pitofenone and analgesics
Код Моріон
296764
Лікарська форма
Розчин для ін'єкцій по 5 мл в ампулах № 5
Фармакологічна група
Спазмолітичні засоби у комбінації з аналгетиками. Код АТX. А03D A02.

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Баралгін 5 мл №5 розчин для ін'єкцій - Інструкція для застосування

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Баралгін 5 мл №5 розчин для ін'єкцій актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Баралгін 5 мл №5 розчин для ін'єкцій з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити