0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Телсартан 40 мг №30 таблетки

Код товару:Код:  160.0122
Виробник: Dr. Reddy`s
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Телсартан 40 мг №30 таблетки

Основні

Діюча речовина
GTIN
8901148238213
Виробник
Д-р Редді’с Лабораторіс Лтд, Виробнича дільниця - ІІ
Кількість в упаковці
30
Код АТС/ATX
C09C A07
Фармакологічна група
Прості препарати антагоністів ангіотензину II.
Код Моріон
399312
Дозування
40 мг
Форма випуску
Таблетки
Упаковка
По 10 таблеток у блістері; по 1 або 3 блістери в картонній коробці.
Склад
діюча речовина: telmisartan; 1 таблетка містить телмісартану 40 мг або 80 мг; допоміжні речовини: меглюмін, натрію гідроксид, повідон, полісорбат 80, маніт (Е 421), магнію стеарат.
Показання
Гіпертензія. Лікування есенціальної гіпертензії у дорослих. Профілактика серцево-судинних захворювань. Зниження захворюваності на серцево-судинні хвороби у пацієнтів з: − Вираженими проявами атеротромботичного серцево-судинного захворювання (ішемічна хвороба серця, інсульт або захворювання периферичних артерій в анамнезі); − цукровим діабетом типу ІІ з діагностованим ураженням органів-мішеней.
Протипокази
Гіперчутливість до діючої речовини або до будь-якої допоміжної речовини препарату. Вагітні або жінки, які планують завагітніти (див. розділи «Особливості застосування», «Застосування у період вагітності або годування груддю»). Обструктивні захворювання жовчних протоків. Тяжке порушення функції печінки. Дитячий вік (до 18 років). Протипоказане одночасне застосування телмісартану та аліскіренвмісних продуктів пацієнтам з цукровим діабетом або порушеннями функції нирок (ШКФ < 60 мл/хв/1,73 м2) (див. розділи «Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій» та «Фармакологічні властивості»).

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Телсартан 40 мг №30 таблетки - Інструкція для застосування

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Телсартан 40 мг №30 таблетки актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Телсартан 40 мг №30 таблетки з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.