0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Глюцемедін капсули по 400 мг, 30 шт.

Код товару:Код:  601.058
Виробник: ТОВ Бовіос Фарм
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Глюцемедін капсули по 400 мг, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
Глюцемедін
GTIN
4820037691011
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО "Нутримед"
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Ні
Форма випуску
Капсули
Кількість в упаковці
30
Термін придатності
2 роки
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Дозування
400 мг
Код Моріон
464248
Рецептурна видача
без рецепта
Спосіб введення
орально

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
дозволено
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Глюцемедін капсули по 400 мг, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: екстракт листя джімнеми (Gymnema Sylvestre) - 150 мг (mg), екстракт листя банаба (Lagerstroemia speciosa) - 125 мг (mg), екстракт гіркого дині (Momordica charantia) - 100 мг (mg);

допоміжні речовини: кальцію стеарат, кремнію діоксид аморфний, мікрокристалічна целюлоза;

оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки - 15,0 г (g), вуглеводи - 1,1 г (g), жири - 0 г (g); 64,4 ккал (kcal) / 269,4 кДж (kJ).

Опис

ГЛЮЦЕМЕДІН® є збалансованим комплексом, до складу якого входять стандартизовані натуральні рослинні екстракти, які мають позитивний вплив на метаболічні процеси в підшлунковій залозі та печінці та нормалізують рівень глюкози в крові.

Активні компоненти

Екстракт листя джімнеми (Gymnema Sylvestre) в своєму складі містить ряд активних речовин, які впливають на метаболізм глюкози: глікозиди (гімнемозіди) і джімнемовую кислоту (знижує надходження глюкози з кишечника в кров'яне русло) і гурмарін (діє на відповідні рецептори та знижує смакові відчуття, що має позитивний вплив при порушеннях вуглеводного обміну при цукровому діабеті ІІ типу). Джімнема використовується в якості гіпоглікемічного засобу, який пригнічує всмоктування глюкози та жирних кислот з кишечника в кров'яне русло і знижує ризик виникнення судинних ускладнень при цукровому діабеті І та ІІ типу. Джімнема збільшує тривалість гіпоглікемічного ефекту при застосуванні антидіабетичних засобів. Клінічно доведено ефективність використання джімнеми при цукровому діабеті.

Екстракт листя банаба (Lagerstroemia speciosa) містить коросоліевую кислоту і галові кислоти, які достовірно знижують рівень глюкози та холестерину в крові, сприяють розщепленню жирів, про що свідчать клінічні дослідження, проведені в спеціалізованих клініках. Цим пояснюються антигіпертензивний, протизапальний і антиоксидантний ефекти, які відіграють важливу роль для поліпшення якості життя у хворих на цукровий діабет ІІ типу. Компоненти, які входять до складу екстракту банаба, підвищують чутливість тканин до інсуліну, сприяють зниженню надлишкової маси тіла. Банаба використовується при дієтичному харчуванні осіб з надлишковою масою тіла і хворих на цукровий діабет для запобігання розвитку ускладнень і нормалізації метаболізму глюкози.

Екстракт гіркого дині (Momordica charantia) є додаткового-тільних джерелом глікозидів, амінокислот, сапонінів (харантін), алкалоїдів, редукуючих цукрів, рослинних жирів і вільних кислот, які здатні безпечно знижувати рівень глюкози та холестерину в крові у хворих на цукровий діабет, стимулювати секрецію інсуліну підшлункової залози, зменшувати всмоктування глюкози в кишечнику, а також збільшувати поглинання та утилізацію глюкози в периферичних тканинах. Харантін, який входить до складу екстракту плодів гіркого дині надає инсулиноподобное дію, сприяючи проникненню глюкози в клітини. Клінічні дослідження довели зниження рівня глюкози та стимуляцію продукції інсуліну клітинами підшлункової залози. Momordica charantia позитивно впливає на вуглеводний і ліпідний обміни, сприяє регенерації клітин в підшлунковій залозі.

Згідно з даними наукових досліджень екстракти, які входять до складу ГЛЮЦЕМЕДІН®, по гипогликемической активності можуть бути порівняні з хімічними цукрознижувальними засобами (глібенкламід) і відрізняються при цьому значно більш високим профілем безпеки, зменшують ризик розвитку факторів серцево-судинних ускладнень.

Показання

Глюцемедін® рекомендований як збалансований комплекс стандартизованих рослинних екстрактів при цукровому діабеті ІІ типу з метою зниження рівнів глюкози, холестерину і тригліцеридів в крові. Стандартизовані рослинні екстракти, які входять до складу ГЛЮЦЕМЕДІН® сприяють розщепленню ліпідів, корекції маси тіла при надмірній вазі та запобігають відкладенню холестерину на внутрішніх стінках судин, зменшують ризик виникнення судинних ускладнень при цукровому діабеті І та ІІ типів, позитивно впливають на функціональний стан підшлункової залози та покращують її функціональну активність; сприяють поліпшенню гормонального фону в організмі та загального самопочуття, нормалізації метаболізму глюкози та регенерації клітин підшлункової залози.

Протипоказання

Період вагітності та годування груддю, індивідуальна непереносимість компонентів.

Не перевищувати зазначену рекомендовану дозу щоденного споживання.

Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Приймати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу до їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Курс застосування становить 2-3 місяці. При необхідності курс можна повторити.

Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4 °C до 25 °C в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Виробник

ТОВ "НУТРІМЕД", Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Глюцемедін капсули по 400 мг, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Глюцемедін капсули по 400 мг, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити
Диабетовид капсулы N30
252,8грн
Є в наявності