0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Бекант дієтична добавка для зміцнення організму, суспензія у флаконі, 125 мл

Код товару:Код:  3002001
Виробник: Grandmedical
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Бекант дієтична добавка для зміцнення організму, суспензія у флаконі, 125 мл

Основні

Торгівельна назва
GTIN
7640161220751
Країна виробник
Іспанія
Імпортний
Так
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
1
Термін придатності
2 роки
Об'єм
125 мл
Код Моріон
506197

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Діабетикам
з обережністю
Водіям
дозволено
Вагітним
з обережністю
Годуючим матерям
з обережністю
Дітям
заборонено

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Бекант дієтична добавка для зміцнення організму, суспензія у флаконі, 125 мл - Інструкція для застосування

Склад

1 доза (5 мл) містить: активні інгредієнти: Бета-1,3/1,6-D-глюкан 267 мг, Вітамін C 100 мг, глюканат цинку 5 мг;

1 мл розчину містить: активні речовини: Бета-1,3/1,6-D-глюкан 53,4 мг, вітамін С 20 мг, глюканат цинку 1 мг;

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, натрію карбоксиметилцелюлоза, бензоат натрію, сорбат калію, лимонна кислота, ароматизатор ванільний, вода очищена.

Опис

Бета-1,3/1,6-D-глюкан – має виражену імуномодулюючу дію в плані як специфічного, так і неспецифічного імунітету, антиоксидантними властивостями, що дозволяє використовувати препарати на основі цього полісахариду для лікування і профілактики бактеріальних, вірусних, грибкових, паразитарних інфекцій в умовах первинних і вторинних імунодефіцитів різної етіології, а також при алергічних захворюваннях (алергічний риніт, бронхіальна астма, атопічна екзема).

Аскорбінова кислота (вітамін C) має виражені відновні властивості. Відноситься до групи водорозчинних вітамінів. Бере участь в окислювально-відновних реакціях, регуляції вуглеводного обміну, впливає на обмін амінокислот ароматичного ряду, метаболізм тироксину, біосинтез катехоламінів, стероїдних гормонів та інсуліну, необхідна для згортання крові, синтезу колагену і проколагену, регенерації сполучної і кісткової тканини. Покращує проникність капілярів. Сприяє абсорбції заліза в кишечнику і бере участь в синтезі гемоглобіну. Підвищує неспецифічну резистентність організму, володіє антидотними властивостями. Дефіцит вітаміну С в їжі призводить до розвитку гіпо - і авітамінозу С, оскільки в організмі цей вітамін не синтезується.

Цинк - один з найважливіших мікроелементів, що входить до складу багатьох ферментних систем, що регулюють основні процеси обміну речовин, а саме: бере участь в синтезі білків і в обміні вуглеводів. Цинк необхідний для функціонування понад 200 металоферментів, а також для збереження правильної структури нуклеїнових кислот, білків і клітинних мембран. Цинк сприяє зростанню і розвитку клітин, правильному функціонуванню імунної системи і забезпеченню імунологічної відповіді, сутінкового зору, смаковим відчуттям і сприйняттю запаху. Впливає на збереження нормального рівня вітаміну А в крові, збільшує час дії інсуліну і полегшує його накопичення. При запальних станах шкіри надає профілактичну і терапевтичну дії.

Показання

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загального зміцнення організму (особливо в період сезонних вірусних інфекцій, ГРВІ) і попередження розвитку запальних процесів. А також, для нормалізації функціонального стану імунної системи при гострих і хронічних інфекційних і запальних станах організму людини (запалення верхніх і нижніх дихальних шляхів, в т. ч. ларингофарингіт, бронхіт, пневмонія, запалення урогенітальної системи: цистит, пієлонефрит, вагініт, генітальний герпес, цитомегаловірусна інфекція, хламідіоз, мікоплазмоз, інші запальні захворювання: рецидивуючий герпес, хронічний фурункульоз, кишкові інфекції, захворювання печінки різної етіології (в т.ч. вірусний гепатит В і С)).

Протипоказання

Не приймати при підвищеній чутливості до будь-якого з компонентів.

Спосіб застосування та дози

Застосовується по 5 мл двічі на день. Перед вживанням збовтати.

Перед застосуванням рекомендується консультація у лікаря.

Не застосовувати як замінник повноцінного і збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °С.

Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Упаковка

По 125 мл у флаконі. Флакон в картонній коробці в комплекті зі шприцом-дозатором.

Виробник

Miguel i Garriga S.A., Іспанія.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Бекант дієтична добавка для зміцнення організму, суспензія у флаконі, 125 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Бекант дієтична добавка для зміцнення організму, суспензія у флаконі, 125 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити
Ревит-КВ драже, 80 шт.
21,5грн
Є в наявності