0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Нейроклін капсули 400 мг, 60 шт.

Код товару:Код:  5449028
Виробник: Элемент Здоровья
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Нейроклін капсули 400 мг, 60 шт.

Основні

GTIN
4820166190270
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО ФК "Элемент Здоровья", Украина
Імпортний
Ні
Спосіб введення
орально
Форма випуску
Капсули
Термін придатності
2 роки
Рецептурна видача
без рецепта
Код Моріон
506339
Об'єм
400 мг
Кількість в упаковці
60

Кому дозволено

Діабетикам
з обережністю
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
з 14 років

Відгуки покупців 2

О
Ольга
Действительно хороший препарат
Чи є відгук корисним
Т
Татьяна
Супер
Чи є відгук корисним

Нейроклін капсули 400 мг, 60 шт. - Інструкція для застосування

Склад

  • Екстракт листя гінкго білоби (Ginkgo biloba) - 120 мг, лого Натюрекс,
  • екстракт меліси лікарської (Melissa officinalis L) - 60 мг,
  • екстракт конюшини лучної (Trifolium pratense) - 60 мг,
  • екстракт плодів та кісточок винограду (Vitis) - 60 мг,
  • екстракт суцвіття барвінку малого (Vinca minor L) - 50 мг,
  • екстракт коренів та кореневищ оману (Inula helenium L.) - 50 мг.

Опис

Властивості

У листі гінкго білоби міститься гінкгетин, кемпферол, кверцетин, білобетин та ряд інших флавоноїдів; нонакозан, гексакозанол, аментофлавон (біфлавоноїд), пініт; шикімова, хінна, ліноленова та гідрогінкголова кислоти; терпени, катехіни, лактоні, крохмаль, віск, пентозан, маннан, fs-ситостерин, ефірна та жирна олії.

Гінкго білоба впливає на реологічні властивості крові, запобігає агрегації тромбоцитів, зменшуючи її в'язкість та ймовірність утворення тромбів у судинах, має судинорозширювальну дію насамперед на судини мікроциркуляторного русла, усуває застійні явища у венозній системі, має протинабряковий ефект. Гінкго білоба усуває циркуляторні порушення, відновлює еластичність і міцність судин, покращує живлення клітин головного мозку. Нормалізує метаболічні процеси, робить нейропротекторну, антигіпоксичну та антиоксидантну дії. Гінкго білоба покращує пам'ять та загальне самопочуття при хронічній втомі та перевтомі, має антидепресивні властивості, уповільнює процес старіння та розвитку атеросклеротичних процесів.

Барвінок малий містить у собі алкалоїди індольного ряду та вінкамін, дубильні речовини, сапоніни, цукри, біофлаваноїди, гіркоти, аскорбінову кислоту, рутин, каротину. Алкалоїд вінкамін, що входить до складу багатьох лікарських засобів, спричиняє комплексну нейро- протекторну дію, покращує кровообіг і трофіку в басейні судин головного мозку. За рахунок підвищення тонусу венозних судин, зменшує набряки та покращує відтік венозної крові від головного мозку, зменшує внутрішньочерепний тиск. Використовується як нейропротектор, у тому числі для боротьби з наслідками уражень у постінсультному періоді, енцефалопатіях судинного генезу.

В офтальмології барвінок малий використовують для поліпшення кровообігу в басейні артеріальних судин сітківки при ангіоретинопатії.

Кореневища та корінь оману містить інулін (до 44 %) та інші полісахариди, які сприяють зниженню рівня глюкози, холестерину та тригліцериду, у крові, відновлює пошкоджені стінки судин при атеросклерозі, покращує кровопостачання, нормалізує обмін речовин. Крім інуліну оман містить у своєму ефірному маслі алкалоїди геленін і алантолактон. Перший з них здатний тропно розширювати судини мікроциркуляторного русла, у тому числі головного мозку, з чим зв'язується протиішемічний ефект.

Алантолактон відповідає за антигіпоксичну та антиоксидантну дію. Трава меліси містить олію ефірну, у складі якої є цитраль, ліналоол, гераніол, цитронелал, мирцен, альдегіди, органічні кислоти (бурштинову, кавову, хлорогенову, олеанолову та урсолову), цукри (стахіозу). Меліса лікарська знижує загальний тонус центральної нервової системи, зменшує осередки збудження у головному мозку. Має заспокійливий і седативний ефект, покращує сон. Окремо виділяється антицефеалгічна дія, пов'язана з поліпшенням венозного відтоку, та протинабряковим ефектом.

Суцвіття конюшини лучного містять глікозиди аспарагін, трифолін та ізотрифолін, ефірну та жирну олії, саліцилову та кумаринову кислоту та інші органічні кислоти, каротин, вітаміни С, Е, В1, В2, К, та фітоестрогени. Описано позитивний вплив конюшини при атеросклерозі, що реалізується за рахунок впливу рівня в крові холестерину та атерогенних ліпопротеїнів. Також за рахунок НПЗП-подібної дії зменшується агрегація тромбоцитів, знижується ризик виникнення тромбозів, інфарктів та інсультів.

До складу плодів та кісточок винограду входять вітаміни групи В, бета-каротин, вітаміни А, С, Е, Н, РР; мікроелементи – кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, хлор, сірка; мікроелементи - залізо, цинк, йод, мідь, марганець, хром, фтор, молібден, бор, ванадій, кремній, кобальт, алюміній, нікель, рубідій, натуральні цукри, пектини, білок, органічні кислоти, і ненасичені жирні кислоти. Діючі речовини плодів та кісточок винограду сприяють зниженню в крові рівня холестерину, захисту нервових клітин від стресових гормонів, підвищують еластичність та міцність стінок кровоносних судин. Покращують кровообіг при функціональному розладі кровоносних судин мозку, мають виражену протинабрякову та антигіпоксичну дію на тканини.

Рекомендації щодо застосування

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації функціонування серцево-судинної системи, покращуючи інотропну функцію міокарда, зменшує потребу міокарда у кисні, підвищує толерантність до фізичних навантажень. Також робить протинабряковий, антиангінальний, кардіо- та коронаропротекторний ефект. Не впливає на системний артеріальний тиск.

Застереження

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, лактація, дітям до 14 років.

Спосіб застосування та дози

По 1-2 капсули двічі на день під час їди. Тривалість курсу – 30 днів. Проведення повторного курсу можливе через 10 днів після консультації з лікарем. Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватись із лікарем. Чи не є лікарським засобом.

Термін придатності

2 роки від дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури від 2ºС до 25ºС.

Упаковка

60 капсул по 400 мг в картонной коробке.

Виробник

ТОВ "Елемент здоров'я", Україна, 03062, м. Київ, вул. Естонська, буд.120.

Місцезнаходження виробника та його адреса місця провадження діяльності

03062, м. Київ, вул. Естонська, буд.120.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Нейроклін капсули 400 мг, 60 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Нейроклін капсули 400 мг, 60 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити