0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Марени красильної екстракт таблетки по 200 мг, 60 шт.

Код товару:Код:  1912059
Виробник: Красота и Здоровье
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Марени красильної екстракт таблетки по 200 мг, 60 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820050120901
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ
Оригінальний препарат
Ні
Імпортний
Ні
Термін придатності
2 роки
Рецептурна видача
без рецепта
Дозування
100 мг
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
60
Спосіб введення
орально
Форма випуску
Таблетки
Об'єм
200 мг
Код Моріон
229426

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено
Дітям
з 12 років

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 6

Фотография пользователя
Анжела
Мой первый помощник при цистите. Рекомендую. Моча в розовый цвет не окрашивается.
Чи є відгук корисним
М
Марина
Хорошо
Чи є відгук корисним
Д
Дмитрий
Принимаю первый раз. Во всех описаниях указано, что при рекомендуемых дозах моча окрашиваетмя в розово-красный цвет. Ничего подобного не происходит. Поэтому есть сомнения о подлинности препарата.
Чи є відгук корисним

Марени красильної екстракт таблетки по 200 мг, 60 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 таблетка по 0,2 г: сухий екстракт кореневища і кореня марени красильної - 100,0 мг, сухий екстракт кореня цикорію (в перерахунку на інулін - 60,0 мг) - 70,0 мг.

Властивості

Екстракт марени красильної сухий має діуретичну та спазмолітичну дію, сприяє розпушуванню сечових конкрементів, що містять фосфати кальцію і магнію і їх виведенню з нирок і сечовивідних шляхів. Найбільш важлива властивість екстракту марени красильної - здатність поступово розпушувати і руйнувати камені нирок і сечового міхура.

Екстракт також знижує тонус і посилює перистальтику скорочення мускулатури ниркових мисок і сечоводів, сприяє просуванню каменів. Найбільший ефект проявляється при каменях, що складаються з фосфорнокислих солей магнію і кальцію. У зв'язку з цим марена широко використовується в науковій і народній медицині в лікуванні сечокам'яної та жовчнокам'яної хвороб, при подагрі.

Екстракт цикорію багатий вітамінами, органічними кислотами, інуліном, дубильними речовинами і гіркими смолами. Сприяє зміцненню імунної та нервової системи, усуває слабкість.

Показання

Може бути рекомендована для нормалізації рівня цукру в крові і поліпшення функціонування сечовидільної системи. Сприяє нормалізації сольового обміну.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Період вагітності і годування груддю. Дитячий вік до 12 років. Гострий і хронічний гломерулонефрит.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям старше 12 років по 2-3 таблетки тричі на день за 20-30 хвилин перед прийомом їжі, запиваючи теплою водою.

Курс прийому: 1 місяць. При необхідності курс можна повторити через 2-3 тижні. Продовження курсу необхідно узгоджувати з лікарем.

Термін придатності

24 місяці від дати випуску.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5 °C до 25 °C.

Виробник

ТОВ Краса і Здоров'я, Україна.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Марени красильної екстракт таблетки по 200 мг, 60 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Марени красильної екстракт таблетки по 200 мг, 60 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити