0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Файболекс 5.8 г №10 саше апельсин

Код товару:Код:  280.0035
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Файболекс 5.8 г №10 саше апельсин

Основні

Торгівельна назва
GTIN
8906032284802
Виробник
Ананта Медікеар Лімітед,
Кількість в упаковці
10
Форма випуску
Порошок у саше
Упаковка
порошок у саше по 6,42 g (г), по 10 саше у коробці
Склад
Лузга насіння подорожника Plantago ovata Forssk. (Refined Ispaghula husk) – 5,0 г Екстракт зеленого чаю (Green tea extractum) – 0,4 г Натуральні волокна пшениці (Natural Wheat extracted Fiber) – 0,4 г. Допоміжні речовини: консервант бензоат натрію (E 211), ароматизатор (апельсин).
Показання
може бути рекомендована як джерело біологічно активних речовин рослинного походження. Сприяє нормалізації функціонування кишечнику. Може бути рекомендована при станах, потребуючих м’якого, полегшеного випорожнення кишечнику. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Протипокази
індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітність та період годування груддю.
Дозування
5.8 г
Код Моріон
510514

Відгуки покупців 2

А
Анна
Файболекс, принимаю уже 2 недели. В связи с нерегулярным питанием, начались проблемы с кишечником, боль, вздутие, стул 1 раз в три дня, это ужасные ощущения. На сегодняшний день могу рекомендовать файболекс) нету вздутия, в туалет легко и безболезненно, живот уменьшился. Мне фармацевт порекомендовала его для нормализации и как пребиотик, не вызывает привыкания и полностью растительный
Чи є відгук корисним
О
Оксана
Можно ли использовать файболекс как пробиотик?
Чи є відгук корисним

Файболекс 5.8 г №10 саше апельсин - Інструкція для застосування

ФАЙБОЛЕКС зі смаком апельсину, 10 саше

Склад (на 1 саше):

Лузга насіння подорожника — 5,0 г

Екстракт зеленого чаю — 0,4 г

Натуральні волокна пшениці — 0,4 г

Допоміжні речовини: консервант бензоат натрію (Е 211), ароматизатор (апеnьсин).

Рекомендації до споживання:

Може бути рекомендована як джереnо біологічно-активних речовин рослинного походження. Сприяє нормалізаціі функціонування кишечнику. Може бути рекомендована при станах, потребуючих м'якого, полегшеного випорожнення кишечнику. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.

Сnосіб вживаиня та дози:

Дopocлi та підлітки старше 12 років приймають по одному саше, розмішуючи в достатній кількості рідини (щонайменше 200 мл на одне саше), 2–3 рази на день.

Умови зберігання:

Зберігати у недоступному для дітей місці, при температурі не вище 30°С в оригінальній упаковці виробника.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Файболекс 5.8 г №10 саше апельсин актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Файболекс 5.8 г №10 саше апельсин з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити