0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Дріжджі пивні із кальцієм таблетки, 200 шт.

Код товару:Код:  709051
Виробник: Farmakom
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Дріжджі пивні із кальцієм таблетки, 200 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4820025742923
Країна виробник
Україна
Виробник
ООО ПТФ "Фармаком", Украина
Імпортний
Ні
Спосіб введення
орально
Кількість в упаковці
200
Термін придатності
2 роки
Код Моріон
66505

Кому дозволено

Алергікам
дозволено
Діабетикам
з обережністю
Дітям
з 12 років

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Дріжджі пивні із кальцієм таблетки, 200 шт. - Інструкція для застосування

Склад

Дріжджі пивні З кальцієм: Автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід,, компоненти.

Опис

Кальцій – одне з найважливіших мікроелементів, необхідні функціонування людського організму, що надходить ззовні. Іони кальцію беруть участь у процесах згортання крові, регуляції проникності клітинних мембран, провідності нервових імпульсів, беруть участь у регуляції різних біохімічних процесів – секреції гормонів, м'язових скороченнях та ін. Кальцій є життєво необхідним елементом для підтримки здорових зубів і кісток.

Комплекс вітамінного преміксу (вітаміни Е, В1, В2, В6, В12, С, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин) виконує функцію каталізатора багатьох біохімічних процесів в організмі людини, сприяє підвищенню захисних сил організму, зниженню агресивного впливу факторів довкілля.

Показання

Дріжджі пивні З кальцієм: Джерело кальцію, сприяють зростанню та нормалізації діяльності м'язів. Кальцій є одним з найважливіших мінералів для людського організму, сприяє формуванню кісткової системи та зубів, підтримці ясен у здоровому стані. Необхідний для нормальної скоротливості серцевого м'яза, передачі нервових імпульсів, сприяє зниженню рівня холестерину в крові та попередженню серцево-судинних захворювань, бере участь у процесі згортання крові, захищає кістки та зуби від негативного впливу свинцю, зменшує його всмоктування в організм. Застосовуються при карієсі, пародонтозі, алергічних проявах, травм кісток.

Протипоказання

Дріжджі пивні З кальцієм: Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Спосіб застосування та дози

Дріжджі пивні З кальцієм: Дорослим та дітям старше 12 років – по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до їди, запитати водою.

Термін придатності

24 місяці.

Упаковка

200 таблеток в контейнере.

Виробник

ТОВ ВТФ "Фармаком", Україна

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Дріжджі пивні із кальцієм таблетки, 200 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Дріжджі пивні із кальцієм таблетки, 200 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити