0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Гемохілс таблетки для підтримання імунної системи, 30 шт.

Код товару:Код:  4350001
Виробник: Фарм. М. Форти
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Гемохілс таблетки для підтримання імунної системи, 30 шт.

Основні

Діюча речовина
Торгівельна назва
GTIN
8904268800476
Країна виробник
Індія
Імпортний
Так
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
30
Термін придатності
3 роки
Код Моріон
442298
Форма випуску
Таблетки

Кому дозволено

Діабетикам
з обережністю
Вагітним
заборонено
Годуючим матерям
заборонено

Відгуки покупців 3

Ж
Жанна
Препарат эффективен при атопи еском дерматите, если его принимать длительное время (3 месяца) в комбинации с другими препаратами
Чи є відгук корисним
К
Кравчук
Якісь хороша, строки виготовлення ліків співпадають із словами менеджера. Дякую за якість!
Чи є відгук корисним
Н
Наталия
Помогли устранить проблемы с кожей, но для этого пришлось пропить их не меньше 14 дней. В баночке 30 штук, одной банки хватает на 15 дней, сейчас использую уже 2-ую, и только сейчас заметны улучшения. Сильно пахнут пажитником:))) очень сильно:)
Чи є відгук корисним

Гемохілс таблетки для підтримання імунної системи, 30 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 таблетка містить: манжишта (Rubia cordifolia) 100 мг, сарсапарилла (Hemidesmus indicus) 100 мг, берхавія розлога (Boerhavia diffusa) 50 мг, тріфала таблет (Triphala extract) 50 мг, гуньба сінна (Trigonella foenum-graecum) 50 мг, харитаки (Terminalia chebula) 100 мг, нім (Azadirachta indica) 50 мг, алое барбаденсіс (Aloe barbadensis) 50 мг.

Опис

Особливості дії лікарської рослинної сировини

Манжишта (Rubia cordifolia)

Сприяє виведенню токсинів, покращує кровообіг і обмін речовин. Проявляє антиоксиданту, протизапальну і антибактеріальну дію. Використовується при шкірних захворюваннях, при порушеннях пігментації шкіри: відбілює темні плями і веснянки, допомагає при вітіліго.

Зменшує гіперпроліферацію клітин шкіри епідермісу і модулює аномальну кератиноцитодиференціальну активність, що зазвичай спостерігається при псоріазі.

Стимулює ріст волосся, володіє глистогінними властивостями.

Сарсапарилла (Hemidesmus indicus)

Посилює обмінні процеси в організмі, виводить токсини, покращує регенерацію шкіри при шкірних захворюваннях, знімає запалення.

Берхавія широка (Boerhavia diffusa)

Покращує роботу сечостатевої системи, проявляє протиза-пальні та діуретичні властивості.

Трифала (Triphala extract)

Активує механізми детоксикації печінки, кишечника, нирок і шкіри, поліпшує обмін речовин.

Гуньба сінна (Trigonella foenum-graecum)

Проявляє протизапальну активність, нормалізує кислотність, стимулює секрецію травних залоз. Лікарська рослина показана при недостатності вітаміну РР при екземі.

Харитаки (Terminalia chebula)

Очищає організм від токсинів, знижує рівень холестерину, тонізує, має глистогінні, протизапальні, антибактеріальні, протигрибкові властивості.

Нім (Azadirachta indica)

Є одним з найбільш сильнодіючих очищувачів крові і детоксикантів в аюрведичній практиці. Він являється потужним природним антисептичним, протигрибковим, противірусним та протиглистним засобом. Головна діюча речовина - азадирахтин, до якого високочутливі кліщі роду Demodex. Його основні ефекти на кліщів: припинення харчування, метаморфозу кліщів; стерилізація дорослих особин. За рахунок протизапальної дії попереджує утворення інфільтратів, виразок та рубців. Тому здавна, засоби до складу яких входила Азадірахта, призначались при різних захво-рюваннях шкіри, включаючи демодекоз та акне.

Алое Барбаденсіс (Aloe barbadensis)

Природна скарбниця поживних речовин: амінокислоти, антрахінони, ферменти, мінерали, мікроелементи, моно- і полісахариди, саліцилова кислота, сапоніни, стероли, вітаміни.

Протягом століть у народній медицині Алое використовують для прискорення регенерації шкірних покривів, запобігання грибкової, вірусної і бактеріальної інфекції, покращення стану шкіри за рахунок зволожуючої дії, пригнічення запальних процесів і запобігання утворення рубців і шрамів. Завдяки різномаїттю активних компонентів, Алое покращує травлення, зменшує процеси бродіння, допомагає збалансувати функцію залоз внутрішньої секреції, нормалізує ферментативну активність, обмін речовин. Сприяє виведенню токсинів і поліпшенню видільної функції (очищає кров).

Показання

ГЕМОХІЛС® створена на основі стародавніх рецептів. До її складу входять тільки природні компоненти, що здавна використовуються для нормалізації роботи органів і систем. ГЕМОХІЛС®, завдяки раціонально підібраному складу біологічно активних речовин, нормалізує функцію органів шлунково-кишкового тракту, покращує обмін речовин, виводить токсини, підвищує імунітет, проявляє протизапальну, протимікробну, антигістамінну дію, сприяє розсмоктуванню наривів та регенерації шкірних покривів.

Застереження

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, годування груддю та дитячий вік.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 таблетці двічі на день після вживання їжі або за рекомендацією лікаря. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін придатності

3 роки від дати виготовлення.

Умови зберігання

Зберігати при температурі не вище 25 ºC в оригінальній упаковці у недоступному для дітей місці.

Упаковка

Таблетки, масою 550 мг №30.

Виробник

Isha Agro Developers Pvt. Ltd. Maharashtra, India.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Гемохілс таблетки для підтримання імунної системи, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Гемохілс таблетки для підтримання імунної системи, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити