0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Артрон комплекс плюс таблетки, 60 шт.

Код товару:Код:  2836012
Виробник: Acino
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Артрон комплекс плюс таблетки, 60 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
7038319117495
Країна виробник
Польща
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Термін придатності
2 роки
Код Моріон
520456
Кількість в упаковці
60
Форма випуску
Таблетки

Кому дозволено

Діабетикам
заборонено
Вагітним
з обережністю
Годуючим матерям
з обережністю

Відгуки покупців 8

С
Светлана
Отлично помогает поддерживать здоровье суставов. Буду брать ещё.
Чи є відгук корисним
К
Клиент
Препарат за свои деньги хорош, эффект тоже видно
Чи є відгук корисним
А
Антон
Всё супер . Спасибо.
Чи є відгук корисним

Артрон комплекс плюс таблетки, 60 шт. - Інструкція для застосування

Склад

1 таблетка містить: глюкозаміну сульфат 500 мг; хондроїтину сульфат 300 мг; L-цистеїн 100 мг.

Склад: глюкозаміну сульфат 2KCl (з ракоподібних), натрієва сіль хондроїтину сульфату, L-цистеїну гідрохлориду моногідрат; наповнювач - мікрокристалічна целюлоза, стабілізатор - полівінілполіпіролідон, натрію кроскармелоза, декстроза, мальтодекстрин, антиспекуючі агенти - магнію стеарат, кремнію діоксид, оболонка таблетки (глазувальний агент - полівініловий спирт, барвник - титану діоксид, - Заліза оксид жовтий, заліза оксид червоний, заліза оксид чорний).

Властивості

Артрон Комплекс Плюс містить хондроїтину сульфат, глюкозаміну сульфат, L-цистеїн. Хондроїтин є основним компонентом хряща. Хрящ, в якому міститься необхідна кількість хондроїтину, має правильну еластичність і механічні властивості. У здоровому організмі в достатній кількості є глюкозамін, який сприяє утворенню синовіальної рідини та підтримці її необхідного рівня. L-цистеїн - це сірковмісна амінокислота, яка сприяє формуванню колагену - основи сполучної тканини організму. Глюкозамін та хондроїтин є натуральними компонентами, присутніми в організмі людини, головними складовими хрящової тканини. L-цистеїн - це амінокислота, що природно синтезується в організмі.

Рекомендації щодо застосування

Артрон Комплекс Плюс може бути рекомендований для корекції раціону харчування дорослих як додаткове джерело хондроїтину, глюкозаміну та L-цистеїну.

Застереження

Не слід вживати людям, які мають індивідуальну непереносимість компонентів продукту, дітям, вагітним або жінкам, які годують груддю. Особам із захворюванням щитовидної залози слід проконсультуватися з лікарем-ендокринологом. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких захворювань, не повинен використовуватися як замінник різних дієт.

Не перевищувати рекомендованої добової дози. Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. Перед вживанням рекомендується консультація лікаря.

Чи не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Употреблять взрослым по 2 таблетки в сутки, запивая стаканом воды.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

За температури не вище 25 °С. Зберігати у захищеному від вологи місці.

Упаковка

Таблетки, покрытые пленочной оболочкой, № 60.

Виробник

SENSILAB Polska Sp. z o.o., Польща

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Артрон комплекс плюс таблетки, 60 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Артрон комплекс плюс таблетки, 60 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити