фоливит капс. 500 мг №60

фоливит капс. 500 мг №60

Склад

 

Quatrefolic® (глюкозамінова сіль (6S)-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти), що еквівалентний 400 мкг фолієвої кислоті (вітамін В9)

 

740 мкг

Йод (у формі калію йодиду)

200 мкг

Вітамін В6  (у формі піридоксину гідрохлориду)

1,5 мг

Магнію лактат

100 мг

Допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний, целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат, лактоза.

Містить  стандартизовану сировину європейського виробника.

 

Прийом фолієвої кислоти (вітамін В9) на етапі планування вагітності та під час 1-го триместру  попереджує ризик порушення розвитку плоду, а саме – виникнення дефектів нервової трубки. Процеси формування плоду та його основних органів,  що відбуваються за участю фолієвої кислоти,  протікають на ранніх термінах вагітності. Саме тому важливо, щоб вона надходила в організм майбутньої матері ще на етапі планування вагітності та у 1-ому триместрі.

 

До складу «Фолівіт®» входить інноваційна біологічно-активна форма фолієевої кислоти 4 покоління,яка  завдяки своїй високій біодоступності забезпечує швидке накопичення в організмі необхідного рівня фолієвої кислоти для захисту плоду.

Йод (І)

Сприяє нормальному функціонуванню щитовидної залози, входить до складу її гормонів (тироксину, трийодтироніну). Запобігає ризику розвитку ендемічного зобу, затримці психомоторного та розумового розвитку, кретинізму.

Магній (Mg)

Головне призначення перорального застосування магнію (Mg) — профілактика нестачі магнію, усунення м’язового спазму в стінках судин та в гладких м’язах. Також магній має антистресову дію. Понижує гіперзбудливість нервової системи. Допомагає нормалізувати сон, заспокоїтися.

Вітамін B6

Сприяє проникненню магнію всередину клітини і також нормалізує роботу центральної нервової системи. Спокійний стан матері сприятливо позначається на розвитку малюка.

Рекомендації щодо застосування

до раціону харчування як додаткове джерело вітамінів (фолієвої кислоти, піридоксину гідрохлориду) та мінералів (йоду, магнію) в організм людини, особливо:

  • жінкам за 1 місяць до запланованої вагітності та у 1-ому триместрі вагітності
  • чоловікам, одночасно з жінками, в період планування народження дитини.

Спосіб застосування та дози

по 1 капсулі на день під час або після прийому їжі. Капсулу не розжовувати. Термін вживання визначається за погодженням з лікарем.

Застереження

при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не рекомендовано вживати особам із захворюваннями щитовидної залози, при яких протипоказані препарати йоду. Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Форма випуску

дивись на упаковці.

Виробник

ТОВ «Юніверс Фарм» , 04080, Україна, м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 29; тел./факс +38 044 224 51 82.

Виробляється в Україні згідно сучасних стандартів якості!

 

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом.

ТУ У 10.8 – 36628278 - 012:2013

Висновок ДСЕЕ МОЗ України № 05.03.02-06/20185 від 15.06.2016р.

Т85733
Наши аптеки Обратная связь