0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Лакалут дитячий 50 мл від 4-8 років зубна паста + ополіскувач 50 мл

Код товару:Код:  161.0286
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Опис Лакалут дитячий 50 мл від 4-8 років зубна паста + ополіскувач 50 мл

Для молочных и постоянных зубов. С мятным вкусом, без сахара, с аминофторидом для предотвращения развития кариеса. Освежает дыхание.

Выбор зубной пасты для ребенка от 4 до 8 лет требует особого внимания. Именно на этом этапе у детей формируется привычка самостоятельно ухаживать за своими зубами, а также закладывается фундамент будущего здоровья. А если речь идет о здоровье, то с малых лет нужно приучать к самому лучшему – к марке, которой доверяют родители во всем мире.

Состав детской пасты LACALUT kids 4+

LACALUT kids – особая паста, предназначенная для «переходного периода» от молочных зубов к постоянным, ведь и те, и другие требуют специального ухода, что потребовало создания специальной пасты. Специалисты LACALUT разработали пасту исходя из потребностей детей от 4 до 8 лет. Этот продукт содержит все необходимые компоненты.

В состав пасты входит аминофторид, содержащий в два раза больше фтора, чем в LACALUT baby – 500 ppm. Благодаря фтору формирующаяся эмаль активно насыщается минералами, что способствует появлению крепких здоровых постоянных зубов. Паста не содержит сахара, обладает приятным освежающим вкусом натуральной мяты. LACALUT kids снижает риск возникновения кариеса при переходе от молочных зубов к постоянным; уменьшает неприятные ощущения у детей, связанные со сменой зубов и чистит мягко, не травмируя молодую эмаль.

Зубная паста LACALUT kids 4-8 выпускается в тубах по 50 мл, в коробке 1 туба.

**************

Для молочних і постійних зубів. З м'ятним смаком, без цукру, з аминофторидом для запобігання розвитку карієсу. Освіжає подих.
Вибір зубної пасти для дитини від 4 до 8 років вимагає особливої ​​уваги. Саме на цьому етапі у дітей формується звичка самостійно доглядати за своїми зубами, а також закладається фундамент майбутнього здоров'я. А якщо мова йде про здоров'я, то з малих років потрібно привчати до найкращого - до марки, якій довіряють батьки в усьому світі.

Склад дитячої пасти LACALUT kids 4+
LACALUT kids - особлива паста, призначена для «перехідного періоду» від молочних зубів до постійних, адже і ті, і інші вимагають спеціального догляду, що зажадало створення спеціальної пасти. Фахівці LACALUT розробили пасту виходячи з потреб дітей від 4 до 8 років. Цей продукт містить всі необхідні компоненти.

До складу пасти входить амінофторид, що містить в два рази більше фтору, ніж в LACALUT baby - 500 ppm. Завдяки фтору формується емаль активно насичується мінералами, що сприяє появі міцних здорових постійних зубів. Паста не містить цукру, володіє приємним освіжаючим смаком натуральної м'яти. LACALUT kids знижує ризик виникнення карієсу при переході від молочних зубів до постійних; зменшує неприємні відчуття у дітей, пов'язані зі зміною зубів і чистить м'яко, не травмуючи молоду емаль.

Зубна паста LACALUT kids 4-8 випускається в тубах по 50 мл, в коробці 1 туба.



Цена Лакалут детский 50 мл от 4-8 лет зубная паста +ополаскиватель 50 мл актуальна при заказе на сайте. Купить Лакалут детский 50 мл от 4-8 лет зубная паста +ополаскиватель 50 мл в городах Украины: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Ровно, Белая Церковь, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Кропивницкий, Львов, Луцк, Мариуполь, Николаев, Полтава, Сумы, Тернополь, Херсон, Житомир, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы, Чернигов.

Ціна на Лакалут дитячий 50 мл від 4-8 років зубна паста + ополіскувач 50 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Лакалут дитячий 50 мл від 4-8 років зубна паста + ополіскувач 50 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити