0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Діготь березовий 50 мл

Код товару:Код:  1108074
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Діготь березовий 50 мл

Основні

GTIN
4820091421012
Кількість в упаковці
1
Код Моріон
74419
Об'єм
50 мл

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Опис Діготь березовий 50 мл

Деготь березовый «Дон» – натуральное средство ухода за кожей, волосам, и лечения проблем связанных с ними. Обладает противовоспалительным и восстанавливающим эффектом. Его использование улучшит кровообращение, простимулирует ороговение кожи. В составе дегтя более 10 тысяч важных микроэлементов.

Его назначают при экземе, любых проявлениях грибка, ангине, заболеваниях бронх, при наличии загноившихся ран, ссадин, синяков, язв, пролежней. Деготь хорошо помогает при зуде и раздражении кожи. Борется с подрастковыми высыпаниями. В косметологи березовый деготь применяют для борьбы с жирной и проблемной кожей и как средство против выпадения волос.


*******************

Дьоготь березовий «Дон» - натуральний засіб догляду за шкірою, волоссям, і лікування проблем пов'язаних з ними. Має протизапальну і відновлюючий ефект. Його використання поліпшить кровообіг, простимулює зроговіння шкіри. У складі дьогтю понад 10 тисяч важливих мікроелементів.

Його призначають при екземі, будь-яких проявах грибка, ангіні, захворюваннях бронх, при наявності загноїлися ран, саден, синців, виразок, пролежнів. Дьоготь добре допомагає при свербінні і роздратуванні шкіри. Бореться з подрастковая висипаннями. У косметологи березовий дьоготь застосовують для боротьби з жирною і проблемною шкірою і як засіб проти випадіння волосся.



Цена Деготь березовый 50 мл актуальна при заказе на сайте. Купить Деготь березовый 50 мл в городах Украины: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Ровно, Белая Церковь, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Кропивницкий, Львов, Луцк, Мариуполь, Николаев, Полтава, Сумы, Тернополь, Херсон, Житомир, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы, Чернигов.

Ціна на Діготь березовий 50 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Діготь березовий 50 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити