Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Кришталь фітоконцентрат 30 мл
59,10 ₴
Екомед (Україна, Київ)
Арт.
5465
У список

Кришталь фітоконцентрат 30 мл

Екомед (Україна, Київ)
Упаковка В наявності
59,10 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Екомед (Україна, Київ)
Форма товару Концентрат
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Штрих-код 4820019210506
Бренд Кришталь
Об'єм 30 мл
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 05.03.2024
Провірено
Інструкція

Кришталь фітоконцентрат

Сприяє нормалізації кровообігу та мікроциркуляції крові, покращує еластичність судин та проникливість капілярів.

Фітоконцентрат Кришталь - функціональний продукт натурального походження, що сприяє нормалізації проникної здатності і еластичності судин, відновлення їх просвітів, поліпшенню метаболізму в клітинах стінок судин, в першу чергу ендотеліальних та гладком'язових. В результаті нормалізується проникна здатність капілярів і периферійний опір судин, відновлюється їх еластичність і тонус, поліпшується проходження пульсової хвилі. Крім того, Кришталь позитивно впливає на реологічні властивості крові, водно-сольовий обмін і сприяє розчиненню сольових відкладень. Все це призводить до нормалізації кровообігу і поліпшення кровопостачання його органів.

Дія

Клінічно підтверджено, що Кришталь сприяє нормалізації кровообігу в організмі і покращує кровопостачання його органів. Це досягається завдяки нормалізації проникної здатності і еластичності судин, відновлення їх просвітів, поліпшенню метаболізму в клітинах стінок судин, в першу чергу ендотеліальних та гладком'язових. В результаті нормалізується проникливість капілярів і периферійний опір судин, відновлюється їх еластичність і тонус і покращується проходження пульсової хвилі. Кришталь позитивно впливає на реологічні властивості крові і викликає помітну антикоагулянтну дію, що також покращує мікроциркуляцію. Крім того, Кришталь позитивно впливає на водно-сольовий обмін і сприяє розчиненню сольових відкладень в організмі.

Показання до застосування:

при гіпертонічній хворобі, атеросклерозі, облітеруючому ендартеріїті, дисциркуляторних енцефалопатіях, ішемічній хворобі серця, і для профілактики перерахованих захворювань. Може використовуватися під час комплексного лікування остеохондрозу, артрозу, остеопорозу.

Спосіб застосування та дозування

Профілактичний курс дорослим по ЗО - 40 крапель на півсклянки води за 40 хвилин до їди або через 20 хвилин після їди один - два рази на день. Курс -3 тижні. Повторний курс - після двотижневої перерви.

В терапевтичних цілях, за призначенням лікаря може бути призначене індивідуальне дозування: один-два рази на день по 30-70 крапель на 50-100 мл води

Дозування дітям: Кришталь вживають із розрахунку 1 крапля препарату на 1 кг ваги дитини дорівнює добовій дозі, яку ділять на 2 рази і розводять теплою водою кожні 5-10 крапель на столову ложку води.

Додаткова інформація*: Для випарення спирту з фітоконцентартів радимо накапати їх у добре теплу воду або у гарячу чашку і зачекати 2-3 хвилини - спирт випарується.

Побічних ефектів від застосування Кришталя при численних апробаціях в клініках різного профілю не було (на упаковці вказані загальні обмеження).

Склад:

водно-спиртові екстракти листя берези, брусниці, шавлії, пагонів багна, трави буркуну лікарського, суниці, сухоцвіту, фіалки, хвоща польового, квіток волошки синьої, каштана, липи, нагідок, стовпчиків з приймочками кукурудзи, коренів солодки, буряка столового.

Форма випуску:

водно-спиртовий розчин.

Спосіб зберігання:

2 роки, зберігати в темному місці при t ° + 15- 25 C °

Упаковка:

флакон сонцезахисного скла 30 мл з крапельним клапаном в картонній коробці 35 * 35 * 85 мм.

 

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку