Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Довголіт форте тaбл. 0.5 №80
55,00 ₴
Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Арт.
167498
У список

Довголіт форте тaбл. 0.5 №80

Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Упаковка В наявності
55,00 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Форма товару Таблетки
Спосіб застосування Оральний
Взаємодія з алкоголем Немає даних
Признак Вітчизняний
Взаємодія з їжею Під час їди
Умови відпуску без рецепта
Призначення Для зміцнення імунітету
Реєстраційне посвідчення 05.03.02-04/53647
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Довголіт форте (Dolgolet forte) інструкція для застосування

Склад:

концентрат топінамбура. 10 таблеток містять (в органічній формі): магній - 50 мг калій - 100 мг кремній - 2 5 мг.
наповнювачі: крохмаль лактоза.

Опис:

ДД “Довголіт форте” - це 100% концентрат топінамбура з високим вмістом рідкосної біологічно активної речовини інуліну який являє собою складний вуглевод що на 95% складається із фруктози.

Що потрібно знати про топінамбур?

В чому цінність інуліну? В його насправді фундаментальному впливу на обмін речовин. Річ у тому що інулін благотворно впливає протягом усього часу перебування в організмі людини - починаючи від попадання в шлунок і закінчуючи виділенням. Інулін потрапляючи в шлунково-кишковий тракт розщеплюється соляною кислотою і ферментами на окремі молекули фруктози і короткі фруктозні ланцюжки що проникають у кровоносне русло. Частина інуліну що залишилася нерозщепленою швидко виводиться зв’язавши собою велику кількість непотрібних організму речовин такі як важкі метали радіонукліди кристали холестерину жирні кислоти різні токсичні хімічні сполуки що потрапили в організм з їжею чи такі що утворилися в процесі життєдіяльності хвороботворних мікробів які живуть у кишечнику. Крім того інулін значно стимулює скорочувальну здатність кишкової стінки що помітно прискорює очищення організму від шлаків неперетравленої їжі та шкідливих речовин. Антитоксичний ефект інуліну підсилюється за рахунок дії клітковини що також міститься в топінамбурі. Короткі фруктозні ланцюжки які всмокталися в кишечнику і в крові продовжують виконувати антитоксичну очищувальну функцію зв’язуючи знешкоджуючи і полегшуючи виведення з організму шкідливих продуктів обміну речовин і хімічних сполук що потрапили з зовнішнього середовища. Але найдивніше відбувається вже в клітинах більшості органів і тканин.

Значення ДД “Довголіт форте” для нашого здоров’я.

Завдяки тому що ДД “Довголіт форте” містить у концентрованому вигляді увесь багатий унікальний набір фізіологічно активних сполук які знаходяться в складі бульб топінамбура вона має багатогранний оздоровчий вплив на організм людини.

Завдяки кремнійорганічним сполукам (КОС) ДД “Довголіт форте” відіграє важливу роль в утворенні захисних колоїдів що містять кремній. Вони захищають стінки сечових шляхів від утворення нерозчинних солей різної природи (уратів оксалатів фосфатів) і не допускають формування піску і каменів у нирках. ДД “Довголіт форте” може мати значення в запобіганні відкладенню солей у суглобах (попередження розвитку артритів артрозів подагри).

КОС ДД “Довголіт форте” виконують антитоксичну функцію при палінні вживанні алкоголю токсикозах вагінтості інфекційних гепатитах і звичайно ж забрудненні навколишнього середовища в повсякденні та на шкідливих виробництвах. Хіба можна сказати що нам байдуже маємо ми розкішне волосся або сяючу лисину? Для волосяних фолікул і самого волосся кремній є вирішальним чинником їхнього здорового стану.

КОС ДД “Довголіт форте” відіграють важливу роль також у формуванні зубів і взагалі кісткового апарату і запобіганні рахіту. У зв’язку з тим що вміст кремнію в організмі з віком різко зменшується ДД “Довголіт форте” допомагає компенсувати цей дефіцит і уникнути порушення кальцієвого обміну який призводить до остеопорозу і як наслідок переломам скелетних кісток і щелепно-лицьових дефектів.

ДД “Довголіт форте” містить вітаміни С і групи В фруктозу мінеральні солі заліза фосфору та ін.; від 2 до 4% білку 20 % вуглеводів серед яких до 12% полісахариду інуліну що має протидіабетичні властивості та близько 2% клітковини.

ДД “Довголіт форте” застосовують як допоміжний засіб з метою корекції раціону харчування при хворобах печінки цукровому діабеті виразках шлунку панкреатиті сечокам’яній хворобі гіпертонії поліартриті ожирінні а також як легкий проносний засіб.

Рекомендації щодо споживання:

Дорослим та дітям віком після 12 років - по 3-6 таблеток на добу під час їжі.
Тривалість прийому - 5 тижнів.
Повторний прийом через 2 тижні.

Протипоказання:

не рекомендується при особистій чутливості до продукту.

Не є лікарським засобом.

Термін придатності:

36 місяців від дати виготовлення.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку