Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Редом капсули №30
642,25 ₴
Вефа Ілач Сана Сітесі Ве Тиджарет
Арт.
251265
У список

Редом капсули №30

Вефа Ілач Сана Сітесі Ве Тиджарет
Немає в наявності
642,25 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Вефа Ілач Сана Сітесі Ве Тиджарет
Форма товару Капсули
Штрих-код 8680131751204
Бренд Редом
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 30.10.2023
Провірено
Інструкція

Редом інструкція по застосуванню

Склад

Кожні 2 м'які желатинові капсули містять: жир криля - 1000 мг; Фосфоліпіди - 360 мг; Омега-3 жирних кислот - 260 мг; ЕПК (ейкозапантаенова кислота) -125 мг, ДГК (докозагексаєнова кислота) - 62 мг; Холін - 76 мг; Астаксантин - 200 мкг. Інші компоненти: деіонізована вода, желатин, гліцерин, сорбіт, ароматизатор тутті-фрутті.

Властивості

Поліненасичені жирні кислоти криля Омега-3 Редом краще розпізнаються і засвоюються організмом. Жирні кислоти криля Омега-3 Редом позитивно впливають на різні органи людини, покращуючи їх стан. Омега-3 Редом - це здоров'я серця, здоров'я мозку, здоров'я суглобів, жіноче здоров'я.

Також дані кислоти беруть участь в оновленні клітин організму, тому володіють протизапальними властивостями. ДГК позитивно впливає на структуру клітинних мембран, допомагає процесу нормального росту і розвитку, ЕПК має позитивний фізіологічний вплив, виступаючи в якості будівельних блоків для клітин життєво важливих органів.

Жир криля Редом підвищує концентрацію, пам'ять і функцію мозку, підтримує здоров'я серця, регулює в крові рівень цукру і шкідливого холестерину, сприяє здоровому функціонуванню печінки, допомагає полегшити передменструальний синдром (ПМС) у жінок, зміцнює імунну систему, сприяє зниженню болю в суглобах. Поліненасичені жирні кислоти криля Омега-3 Редом також відомі своїми протизапальними властивостями, які можуть допомагати в боротьбі з запальними процесами в організмі, поліпшувати здоров'я і самопочуття.

Ефект

  • У жирі Криля Омега 3 ПНЖК (ЕПК, ДГК) знаходяться в формі фосфоліпідів;
  • Антиоксидант нового покоління;
  • Позитивно впливає на якість життя;
  • Підтримує жіноче і чоловіче здоров'я;
  • Знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендований лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело: фосфоліпідів; Омега-3 поліненасичених жирних кислот: ЕПК і ДГК; холіну; астаксантину.

Спосіб застосування

Дорослим приймати по 1-2 капсули в день або за призначенням лікаря. Дітям від 7 років по 1 капсулі в день. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Тривалість курсу 1-3 місяці, 2-3 курсу протягом року.

Застереження

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Не застосовувати препарат дітям до 7 років. Цей продукт не повинен використовуватися в якості замінника збалансованого харчування. Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі не вище 25 ° С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

4.8
4 відгуки
5 зірок
75% (3)
4 зірки
25% (1)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Тетяна
    29.04.20
    Польза жирных кислот Омега-3 на системы организма:
    Положительное влияние на сердце и сосуды – уменьшение риска развития инфаркта, инсульта, понижение холестерина и давления
    Повышение регенерирующих функций кожи – кожа медленнее стареет и лучше восстанавливается, выглядит моложе и подтянутей
    Защита кожи от солнца, уменьшение аллергических реакций и дерматитов
    Поддержка суставов – замедляются процессы разрушения хрящевой ткани
    Противовоспалительная функция суставов. Редом самый лучший для всех.
  2. Алла
    27.04.20
    Редом в складі якого Омега-3 кислоти та антиоксидант гальмує процеси старіння шкіри людини і робить це кількома способами.
    Редом має сильні антиоксидантні властивості, які не дозволяють кисню пошкоджувати шкіру, також ефективно припиняє хронічні запалення, тим самим не дозволяючи колагену руйнуватися і уповільнює старіння.
    Редом бореться не тільки з запаленням шкіри, але і внутрішніх органів, суглобів, зв'язок і м'язів, гальмує ключові механізми старіння шкіри, чутливість до зовнішніх впливів стає приблизно як в молодості.
  3. Светлана
    22.04.20
    Я за сбалансированное питание, и в тоже время, как любая мама, я понимаю что и когда хорошо бы "подбавить". Выяснила что креветочный жир на много лучше усваивается, это мне как раз важно, и плюс соотношение цена, качество и колличество, в итоге Редом самое то! )))
  4. Антон
    14.04.20
    Рекомендую при роботі з компьютером,працюю IT,почав швидко втрачати зір,лікар сказав ,що не вистачає вітамінів та назначив саме Редом.Пропив 3 міс.та навіть став краще бачити,читав інструкцію та відгуки в неті теж люди пишуть ,що поміг відновити зір.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку