Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Фіточай Лікаря Селезньова №10 від захворювань сечового міхура, фільтр-пакет №20
29,00 ₴
Селезньова Л.В. СПД (Україна, Донецьк)
Арт.
10407
У список

Фіточай Лікаря Селезньова №10 від захворювань сечового міхура, фільтр-пакет №20

Селезньова Л.В. СПД (Україна, Донецьк)
Немає в наявності
29,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Селезньова Л.В. СПД (Україна, Донецьк)
Форма товару Чай
Штрих-код 4820104590100
Бренд Лікар Селезньова
Призначення Для нормалізації функцій сечостатевої системи
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.11.2023
Провірено
Інструкція

Фіточай Лікаря Селезньова №10 від захворювань сечового міхура

Склад

Трава звіробою, плоди чорниці, листок суниці, трава деревію, трава фіалки триколірної, трава шавлії, лист мучниці, коріння цикорію, пагони вересу, листя мати - і - мачухи, квіти ромашки, плоди глоду трава, кореневище валеріани.

Опис

Фіточай має сечогінну, жарознижувальну, протизапальну антибактеріальну та заспокійливу дію; дезінфікує сечові шляхи. Вплив складу обумовлений унікальним співвідношенням частин, які в сумі є необхідним енергетичним акордом, що нейтралізує причину патології сечового міхура. Відновлення нормальних енергетичних характеристик організму супроводжується ліквідацією патологічних змін. Крім того, кожен компонент фіточа окремо доцільний.

Ягоди чорниці мають сечогінний, кровоспинний, протигнильний, протизапальний вплив. Вони пригнічують зростання найпростіших, дещо знижують артеріальний тиск.

Шавлія зменшує відділення поту та утворення газу. За старих часів шавлія використовували для боротьби з безпліддям. Має протизапальні кровоспинні, відхаркувальні, протимікробні та заспокійливі властивості; підвищує секреторну активність шлунково-кишкового тракту.

Введення в збір мучниці звичайної наділяє фіточай протимікробним ефектом, що вибірково діє на сечовий міхур і сечовидільну систему.

Додавання в суміш суниці та деревію сприяє усуненню запальних та виразкових процесів у сечовивідних шляхах. Рослини надають розслаблюючу дію на гладку мускулатуру сечовивідних шляхів, мають сечогінну, кровоспинну дію, є профілактичним засобом проти утворення каменів у нирках.

Глід має спазмолітичну гіпотензивну, седативну та антисклеротичну властивості.

Спориш розчиняє каміння в нирках та сечовому міхурі. Має сечогінну дію.

Валеріана зменшує рефлекторну збудливість центральної нервової системи, розслаблює спазм гладких м'язів внутрішніх органів.

Верес використовується як заспокійливий, снодійний, сечогінний, протизапальний, антимікробний і ранозагоювальний засіб.

Звіробій розслаблює гладку мускулатуру сечоводів, полегшує сечовиділення та збільшує фільтрацію сечі в нирках; зміцнює стінки капілярів; покращує венозний кровообіг та кровопостачання внутрішніх органів, регулює обмінні процеси в організмі.

Мати - і - мачуха має протизапальну, пом'якшувальну, ранозагоювальну властивість.

Пустирник має заспокійливу, протизапальну дію.

Важливо додавання ромашки аптечної та фіалки триколірної, що мають сечогінну, потогінну, протимікробну, «кровоочисну» і протизапальну дію.

Спосіб застосування

Фіточай використовують 1-2 десь у день протягом 3 курсів по 120 днів кожен. Перерва між курсами може становити 1-2 місяці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку