Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Таурин Біоактив капсули №50
74,50 ₴
Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Арт.
769293
У список

Таурин Біоактив капсули №50

Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Упаковка В наявності
74,50 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Форма товару Капсули
Штрих-код 4820060421203
Бренд Таурин
Призначення Для зміцнення імунітету
Температура зберiгання не вище 20°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.11.2023
Провірено
Інструкція

Таурин Біоактив інструкція по застосуванню

Склад

Таурин – 200 мг, вітамін С – 10 мг, наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.

Познайомимося з біодобавкою "Таурин Біоактив"!

Отже, що таке таурин? Це вітаміноподібна речовина. Дослідники вперше виділили амінокислоту таурин з жовчі ВРХ у 1827 році, але на його можливій ролі, як необхідного компоненту харчування для доброго здоров'я, увага сконцентрувалася лише нещодавно.

Таурин у високій концентрації міститься в серцевому м'язі, центральній нервовій системі, білих клітинах крові, кістяковій мускулатурі. Він бере участь у синтезі багатьох інших амінокислот, а також входить до складу основного компонента жовчі, що необхідна для переварювання жирів, абсорбції жиророзчинних вітамінів і для підтримки нормального рівня холестерину в крові. Тому таурин корисний при атеросклерозі, набряках, захворюваннях серця, артеріальній гіпертонії і гіпоглікемії. Таурин необхідний для нормального обміну натрію, калію, кальцію і магнію. Він запобігає виведенню калію із серцевого м'яза і тому сприяє усуненню деяких порушень серцевого ритму. Таурин позитивно впливає на головний мозок, особливо при дегідратації. Його застосовують при занепокоєнні і збудженості, епілепсії, гіперактивності, судорогах.

Як утворюється дефіцит таурину?

Надлишкове виведення таурину з організму зустрічається при різних станах і порушеннях обміну речовин. Аритмії, порушення процесів утворення тромбоцитів, кандидози, фізичний або емоційний стрес, захворювання кишечника, дефіцит цинку і зловживання алкоголем приводять до дефіциту таурину в організмі. Зловживання алкоголем до того ж порушує здатність організму засвоювати таурин.

Спочатку - покінчити з втомою.

Усі ми прагнемо домогтися великих успіхів у роботі, бізнесі, навчанні, спорті й інших сферах нашого життя. Що може серйозно нам перешкодити, так це втома. Одна з головних біохімічних причин втоми полягає в тім, що мембрана клітини поступово розряджається і їй потрібен час для підзарядки. Гірше гострої втоми тільки хронічна втома. У цьому випадку відновлення відбувається не ефективно, і клітина за час відпочинку не встигає підзарядитися. От чому багато людей самих різних занять і професій по достоїнству оцінять енергоефект ДД "Таурин Біоактив", зосереджений на стабілізації клітинної мембрани.

Потім - відіспатися.

Важке засипання, часті пробудження, раннє прокидання і безсоння - результат один: голова як у тумані, розбитість, і день проходить дарма. А снодійні засоби пити не завжди хочеться - можна звикнути, і після них ранок такий млявий. Нормалізація сну, можливо, найцінніший ефект прийому таурину. На наступний ранок - відчуття свіжості, бадьорості. Вислів "начебто тебе підзарядили" найточніше передає фізіологічний ефект вживання препарату "Таурин Біоактив".

Потім - заспокоїтися і набратися мужності.

Гнів і дратівливість на роботі і вдома. Як це отруює наше життя! Коли ми зрозуміємо, що злитися - це мстити собі за помилки інших?! Легко сказати, важко зробити, адже в основі лежить нездатність нервових клітин утримувати електричний заряд. Саме слабість нервових клітин веде до дратівливості, тривожності, приступів паніки, зниженого настрою. ДД "Таурин Біоактив" сприяє зміцненню нервових клітин. Після його прийому не обм'якаєш, як після класичних транквілізаторів, а навпроти, робишся бадьорим і врівноваженим.

Зосередитися.

У готові продукти харчування стали вводити різні добавки, консерванти, ароматизатори і барвники, що приводять до гіперактивності. В основі гіперактивності лежить харчова алергія. Алергічні реакції руйнують мембрани, тому нервові клітини у гіперактивних людей легко розряджаються. Збудженість супроводжується неможливістю сконцентрувати увагу. Важко відучитися їсти і пити широко розрекламовані "вкусняшки". Принаймні, це відбувається не відразу. І тут доречна допомога біодобавки "Таурин Біоактив".

Геть судороги і тики.

Нездатність клітин утримувати свій заряд може виявлятися м'язовими судорогами і різними тиками. Протисудорожна активність таурину настільки велика, що на його тлі нерідко припиняються епілептичні припадки.

Дія таурину.

Має протиатеросклетичну, антиаритмічну, детоксикуючу, адаптогенну, помірковано знеболюючу, антиоксидантну, протисудорожну дію, захищає серце, знижує стомлюваність, нормалізує рівень глюкози в крові, нормалізує баланс нейромедіаторів у центральній нервовій системі, стабілізує клітинні мембрани, підтримує печінку, поліпшує сон, нормалізує артеріальний тиск.

Рекомендується застосовувати з метою корекції раціону харчування при:

  • неуважності і розсіяності;
  • імунодефіциті, алкоголізмі, наркоманії;
  • підвищеній метеочутливості;
  • тривожності, дратівливості, агресивності;
  • серцевій недостатності та аритмії;
  • розладі сну (тривале засипання, переривчастий сон, раннє пробудження);
  • ослабленні зору.

Не є лікарським засобом.

Вживати

Дорослим та дітям з 16 років по 1 капсулі 2-3 рази на день за 30 хвилин до їжі. Курс прийому 1 місяць. Курс можна повторювати 3-4 рази на рік.

Протипоказання

Індивідуальна нестерпність компонентів продукту.

Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 20°С.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку