Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Максикард ПЛ капсули №30
198,30 ₴
Неофарм ЛТД, Україна Одеса
Арт.
775519
У список

Максикард ПЛ капсули №30

Неофарм ЛТД, Україна Одеса
Упаковка В наявності
198,30 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Неофарм ЛТД, Україна Одеса
Форма товару Капсули
Взаємодія з алкоголем Критична
Штрих-код 4820256730126
Бренд Максікард
Призначення Для здоров'я серця
Температура зберiгання від 5°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 05.03.2024
Провірено
Інструкція

Максикард ПЛ (Maxicard PL) Інструкція застосування

Склад

  • агматин – 180 mg (мг)
  • екстракт коренів шоломника – 80 mg (мг)
  • екстракт листя глоду – 80 mg (мг)

допоміжні речовини: крохмаль кукурудзяний (або картопляний), аеросил

Фармакологічні властивості

Максикард-ПЛ може бути рекомендований для корекції раціону харчування як додаткове джерело ендогенного аміну Агматину та біологічно активних речовин, що містяться в екстрактах лікарських рослин Глід (листя) та Шоломника байкальського (коріння).

Дія всіх активних компонентів Максикарда-ПЛ клінічно підтверджена.

Aгматин має плейотропну (різноспрямовану) біологічну дію і має значний потенціал для серцево-судинної системи. Активуючи імідазолінові та α2-адренергічні рецептори, Агматин знижує активність симпатичної нервової системи, сприяючи розширенню периферичних капілярів та нормалізуючи таким чином підвищений артеріальний тиск. З іншого боку, Агматин підвищує активність ферменту eNOS, що бере участь у синтезі ендотеліального оксиду азоту, який також сприяє розширенню капілярів та є основним регулятором тонусу гладких м'язів, включаючи міокард. Одночасно Агматин пригнічує синтез ферменту iNOS, пригнічуючи утворення надлишкових кількостей оксиду азоту, які можуть чинити токсичну дію на серцево-судинну систему. Також клінічно підтверджено вплив Агматину на уповільнення атеросклеротичних процесів.

Активними речовинами екстракту листя Глід є флавоноїди та терпенові кислоти, які посилюють скоротливість міокарда, знижують його збудливість, покращують провідність та коронарну перфузію, підвищують толерантність (стійкість) серцевого м'яза до гіпоксії. Доведено достовірний позитивний вплив екстракту листя Глід як додаткової терапії на всіх стадіях хронічної серцевої недостатності. Дія екстракту коренів Шлемника Байкальського визначається флавоноїдами, що входять до його складу, переважаючий з яких – байкалін – є найпотужнішим антиоксидантом і пригнічує перекисне окислення ліпідів (ПОЛ) у 375 разів сильніше вітаміну Е. Екстракт коренів Шлемника Бавкальського має , що входять до його складу. Успішно застосовується для лікування артеріальної гіпертензії та серцево-судинних неврозів.

Показання для використання

Агматин та екстракти листя Гліду та коріння Шоломника Байкальського, що входять до складу Максикарда-ПЛ, застосовуються для активної профілактики та в комплексному лікуванні:

  • серцевої недостатності, що виявляється такими симптомами, як задишка, підвищена втома, тахікардія при фізичному навантаженні;
  • ішемічної хвороби серця (ІХС);
  • різних форм артеріальної гіпертензії (АГ);
  • серцево-судинних неврозів;
  • для активної профілактики атеросклеротичних змін кровоносних судин

Дієтична добавка комплексна до раціону харчування – джерело біологічно активних речовин; сприяє нормалізації функціонування серцево-судинної системи.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 2 капсули двічі на день за 5-10 хвилин до їди, запиваючи водою. Курс прийому – 30-40 днів. Перерва 2 тижні. За потреби курс можна повторити. За призначенням лікаря дози та/або термін вживання можуть бути змінені. Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів, вагітність, період годування груддю, діти.

Побічна дія

Алергічні реакцію окремі компоненти Максикарда-ПЛ.

Особливості застосування

Недостатньо інформації про вплив Максикарда-ПЛ на здатність керувати автотранспортними засобами та механізмами. Одночасне вживання Максикарда-ПЛ із алкоголем сприяє розвитку виразки шлунка.

Передозування

При застосуванні Максикард-ПЛ у невиправдано високих дозах можливі гіпотонія, сонливість. Показано симптоматичне лікування, промивання шлунка, прийом ентеросорбентів.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, у сухому, захищеному від світла приміщенні при температурі від 18 до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%, термін придатності 24 місяці з дати виготовлення. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку