Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Хондроксид Інтенсив таблетки №30
344,60 ₴
Walmark (Чеськая Республіка)
Арт.
747273
У список

Хондроксид Інтенсив таблетки №30

Walmark (Чеськая Республіка)
Упаковка В наявності
344,60 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Walmark (Чеськая Республіка)
Форма товару Таблетки
Штрих-код 8596024019033
Бренд Хондроксид
Температура зберiгання від 5°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 30.10.2023
Провірено
Інструкція

Хондроксид Інтенсив інструкція по застосуванню

До складу Хондроксиду Інтенсив входять речовини, які позитивно впливають на здоров'я суглобів.

Екстракт верби білої в поєднанні з екстрактом Куркуми довгою традиційно використовують в Аюрведі для здоров'я та гнучкості суглобів. Екстракт Босвеллії пильчастої сприяє нормалізації роботи суглобів.

Містить комбінацію трьох природних складових компонентів хряща суглоба, які, за оцінкою експертів, здатні це робити краще, ніж монотерапія колагеном: колаген II типу, глюкозаміну сульфат та хондроїтину сульфат. Вітамін С сприяє нормалізації утворення колагену для нормальної роботи кісток та хрящів. Марганець сприяє нормальному формуванню сполучної тканини.

Запантенований підсилювач абсорбції (всмоктування) BioPerine (екстракт чорного перцю) – підсилювач природного походження покращує всмоктування деяких мінералів, вітамінів та інших речовин до 80%**.

** Патент № US 5972382 A.

Опис

Хондроксид Інтенсив - фахівець із постачання суглобів поживними речовинами, містить особливий склад необхідних інгредієнтів у достатній кількості, які допомагають суглобам нормально функціонувати, дозволяючи рухатися вільно. Повноцінне харчування суглобів разом із фізичними вправами сприятливо впливає здоров'я суглобів.

Хондроксид Інтенсив-вільний рух ваших суглобів! Його особливий склад розроблений на підставі глибоких знань про постачання суглобів поживними речовинами та будову опорно-рухового апарату.

Рекомендації щодо вживання

Як додаткове джерело хондропротекторів (хондроїтину сульфату, глюкозаміну сульфату, нативного колагену 2 типу), екстрактів лікарських рослин (Бови білої, Куркуми довгої, Босвелії пильчастої), вітаміну С і марганцю для пацієнтів з остеоартритом і остеохондрозом, під впливом важких фізичних навантажень, інтенсивних тренувань чи віковими дегенеративними змінами суглобів.

Хондроксид Інтенсив сприяє нормалізації рухливості суглобів, активації протизапальних механізмів у суглобах, поліпшення анаболічних (синтетичних) процесів у суглобі та уповільнення катаболічних (деструктивних) процесів. Глюкозаміну сульфат та хондроїтину сульфат є елементарними будівельними компонентами суглобового хряща та інших сполучних тканин – кісток, зв'язок та сухожиль.

Хондроксид Інтенсив містить колаген II типу в дозі, яка, згідно з дослідженнями, здатна позитивно впливати на пацієнтів із ревматоїдним артритом (хронічне запалення одного або кількох суглобів). У клінічному дослідженні було підтверджено, що добова доза становить лише 20 мікрограмів, а вищі дози неефективні. Вітамін С необхідний для синтезу колагену і, отже, підтримки здорових хрящів і кісток. Верба біла, Куркума довга, Босвеллія пильчаста - добре відомі рослини завдяки протизапальним та знеболюючим властивостям. ВіоРегіп — покращує всмоктування компонентів у шлунково-кишковому тракті та системну дію за рахунок зниження ферментативної активності печінки.

Спосіб застосування та дози

Дорослим 2 таблетки 1 раз на день або 1 таблетка 2 рази на день. Дітям з 12 років по 1 таблетці на день. Рекомендується вживати після їди, запиваючи водою. Рекомендований курс прийому - 2 місяці 3 рази на рік. Продукт можна використовувати безперервно для досягнення максимальної ефективності.

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Продукт не слід використовувати як заміну живлення. Збалансоване харчування та здоровий спосіб життя є вкрай важливими. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Не вживайте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте препарати, які розріджують кров.

Протипоказання

Не вживати дітям до 12 років, вагітним, жінкам, які годують груддю.

Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Зберігати у сухому місці при температурі до 25 °С. При зберіганні уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку