Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Кардіовід капсули №30
262,50 ₴
Lactonova Nutripharm (Індія)
Арт.
769097
У список

Кардіовід капсули №30

Lactonova Nutripharm (Індія)
Немає в наявності
262,50 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Lactonova Nutripharm (Індія)
Форма товару Капсули
Взаємодія з алкоголем Критична
Штрих-код 8906078522449
Склад Трав'яні
Взаємодія з їжею Після їди
Бренд Кардіовід
Призначення Для здоров'я серця
Температура зберiгання від 0°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Кардіовід інструкція по застосуванню

Склад

У складі екстракти лікарських трав: Арджуни кори, Ембліки лікарської, Ашвагандхі (Вітанія), Бурхавії дифузної, Базиліка священного.

Властивості

Механізм дії капсул "Кардіовід"

Біоактивність фітостеролів призводить до інгібування ферментів ГМГ-КоА-редуктази та відповідно до зниження синтезу холестерину ЛПНЩ у печінці та всмоктування холестерину з кишечника.

Комплекс біофлавоноїдів (лютеолін, кемферол, байкалєїн) знижує рівень холестерину за рахунок стимулювання активуючих рецепторів (PPAR) піросисом клітин, які відіграють ключову роль у регуляції ліпідного обміну.

Тритепеноїди арджунової та арджунолової кислоти та їх біоактивні метаболіти знижують рівень загальних жирів, тригліцеридів, холестерину, ЛПНЩ у крові, за рахунок активізації ліпопротеїнліпази, яка збільшує гідроліз ліпопротеїнів дуже низької щільності зменшуючи всмоктування.

За рахунок основних танноїдів емблікана A і B, підвищує рівень аполіпопротеїну А-1, що грає важливу роль у зворотному русі холестерину шляхом його виведення з периферичних тканин і повернення назад в печінку. Таким чином, відтік холестерину – це ще один корисний біохімічний механізм він знижує рівень холестерину в крові та забезпечує захист серця.

Містить біофлаваноїди групи антоціанідинів, що виявляють стійку антиоксидантну дію, перешкоджає руйнівному впливу окислених ЛПНЩ на гладкі м'язи аорти і відновлює виражені стресові білки (Гемоксигенази-II). Зменшує кількість мікротромб і служить потенційним антиатеросклеротиком.

Завдяки периферичній і коронарній судинорозширювальній дії, а також поліпшенню капілярної мікроциркуляції, зменшує навантаження на серце.

Сприяє зниженню систолічного та діастолічного артеріального тиску за допомогою його м'якої сечогінної та судинорозширюючої дії.

За рахунок антиангінальної дії знижує напади стенокардії та застосування нітратів у хворих на ІХС та стабільну стенокардію.

Також є корисним для зменшення індексу маси тіла у опасистих людей за рахунок мобілізації жиру та зниження ваги тіла.

Показання

З метою профілактики для ефективного контролю ліпідів та зниження серцево-судинного ризику у людей, які страждають на гіпертонію, дисліпідемію, цукровий діабет, загальне ожиріння та куріння.

Хворим на ІХС, які не переносять статини, або статини не є ефективними.

У монотерапії, хворим з не ускладненою ІХС та гіперліпідемією, як більш безпечна, ефективна та економічна альтернатива статинам.

У комбінованій терапії для зниження використання статинів у високих дозах, мінімізації побічних ефектів та покращення контролю рівня холестерину та тригліцеридів.

Пацієнтам із захворюваннями печінки.

Спосіб застосування та дози

Дорослим 1 капсула 2-3 на день після їди. Курс лікування визначає лікар, залежно від характеру патологічного процесу, його виразності, характеру комплексної фармакотерапії.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Форма випуску

Капсули №30.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку