Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Фіточай Лікар Селезньова №32 для очищення організму
29,00 ₴
Селезньова Л.В. СПД (Україна, Донецьк)
Арт.
245198
У список

Фіточай Лікар Селезньова №32 для очищення організму

Селезньова Л.В. СПД (Україна, Донецьк)
Немає в наявності
29,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Селезньова Л.В. СПД (Україна, Донецьк)
Форма товару Чай
Штрих-код 4820085020320
Бренд Лікар Селезньова
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.11.2023
Провірено
Інструкція

Фіточай Лікар Селезньова

Склад

Трава деревію, трава шавлії, корінь цикорію, кора жостеру, лист м'яти, плоди шипшини, трава полину, трава звіробою, трава хвоща, плоди ялівцю, квітки бузини, квітки липи, квітки ромашки, квітки фіалки, плоди.

Опис

Фіточай має проносну, протизапальну та бактерицидну дію, усуває спазми. Регулює обмін речовин, покращує склад крові, звільняє організм від скупчень побічних продуктів життєдіяльності. Вплив складу обумовлено унікальним співвідношенням частин, які й сумі дають необхідний енергетичний акорд, що стимулює очищення організму. Крім того, кожен компонент фіточа окремо доцільний.

Бузина має потогінну, проносну і м'яку відхаркувальну дію.

Звіробій розслаблює гладку мускулатуру жовчних проток, кровоносних судин кишечника та сечовивідних шляхів, полегшує виділення жовчі, зменшує її застій у жовчному міхурі; сприяє зняттю спазмів товстої та тонкої кишки, полегшує сечовиділення та збільшує фільтрацію сечі у нирках; зміцнює стінки капілярів; покращує венозний кровообіг та кровопостачання внутрішніх органів. Звіробій має бактерицидну дію за рахунок дубильних речовин і регулює обмінні процеси в організмі.

Препарати ялівцю та м'яти завдяки наявності ефірних олій, мають властивість насичувати організм аероіонами (негативного заряду), що негайно дає загальне поліпшення самопочуття та оновлення тканин.

Липа має жовчогінну, сечогінну, потогінну, відхаркувальну, бактерицидну та протизапальну дію; помірно зменшує в'язкість крові.

Полин посилює виділення шлункового соку, жовчі та секрету підшлункової залози; стимулює функцію травлення; усуває спазм товстої кишки, допомагає печінці виконувати її бар'єрну функцію, має протизапальну, жовчогінну, сечогінну, ранозагоювальну та загальнозміцнюючі властивості.

Квіти ромашки мають антисептичні, протиалергічні, потогінні, жовчогінні властивості; розслаблюють гладку мускулатуру внутрішніх органів та усувають спазм; зменшують бродильні процеси у кишечнику.

Трава деревію здатна посилювати скорочення матки, сприяючи її періодичному очищенню.

Фіалка має проносну та жовчогінну дію.

Цикорій надає регулюючий впливом геть обмін речовин.

Шавлія зменшує утворення газів у кишечнику; підвищує секреторну активність шлунково-кишкового тракту. Введення до складу жостеру сприяє повному очищенню організму від шлаків та продуктів неправильного обміну речовин.

Кора жостеру має проносні, ранозагоювальні та бактерицидні властивості; розслаблює гладку мускулатуру внутрішніх органів та усуває спазм.

Шипшина і глід відомі як полівітамінні рослини: плоди їх містять пектинові речовини, лимонну та яблучну кислоти, вітаміни В, С, К, Р, каротин та ін. Застосовуються як загальнозміцнюючий засіб.

До складу фіточа увійшли лише їстівні, приємні смаки та корисні для здоров'я рослини.

Спосіб застосування

Фіточай використовують 1-2 десь у день протягом 3 курсів по 20 січня днів кожен. Перерва між курсами може становити 1-2 місяці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку