Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Цистогіал 0,2% розчин 50 мл
1 153,60 ₴
FASTMEDITALIA S.R.L (Италия)
Арт.
759330
У список

Цистогіал 0,2% розчин 50 мл

FASTMEDITALIA S.R.L (Италия)
Немає в наявності
1 153,60 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник FASTMEDITALIA S.R.L (Италия)
Форма товару Розчин
Штрих-код 806891209160
Бренд Цистогіал
Об'єм 50 мл
Призначення Для нормалізації функцій сечостатевої системи
Температура зберiгання від 5°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 31.10.2023
Провірено
Інструкція

Цистогіал (Cystohyal) інструкція по застосуванню

Стерильний розчин на основі гіалуронової кислоти для захисту слизової оболонки сечового міхура Cystohyal, 0,1%, 50 мл у флаконі. Розчин для інтравезикального введення.

Властивості

Виріб являє собою еволюцію використання натрієвої солі ріалуронової кислоти, полісахариду який присутній у всіх тканинах людського тіла, де він виконує різні та необхідні біологічні функції; завдяки своїм захисним та плівкоутворюючим властивостям забезпечує природний та безпечний процес клітинної регенерації при альтерації слизової оболонки уретри та сечового міхура.

Основна мета виробу – захист слизової оболонки сечового міхура та уретри. Гіалуронова кислота, яка є основним компонентом, стимулює фізіологічний процес відновлення ураженої слизової оболонки завдяки, що позитивно впливає протягом процесу регенерації слизової оболонки уретри та сечового міхура.

Гіалуронова кислота є компонентом лікозамінорліканового шару, який знаходиться у високих концентраціях у субепітеліальному шарі стінок сечового міхура і призначений для його захисту від дратівливих компонентів сечі. Гіалуронова кислота сприяє відновленню пошкодженого глікозаміногліканового (ГАГ) шару слизової оболонки сечового міхура. Виріб добре переноситься організмом людини.

Показання для використання

Хронічний/рецидивуючий цистит, інтерстиціальний цистит, гіперактивний сечовий міхур, а також променевий цистит у пацієнтів, які зазнавали опромінення, тобто в онкологічній радіотерапії.

В урології для профілактики та як допоміжний засіб для відновлення слизової оболонки уретри та сечового міхура при різних маніпуляціях; у гінекології при інвазивних гінекологічних тестах

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів виробу, вагітність, грудне вигодовування, дитячий вік.

Спосіб застосування

Розчин Cystohyal призначений для інстиляції в сечовий міхур.

Введення в сечовий міхур здійснюється медичними працівниками за допомогою катетера або за допомогою шприца безпосередньо в уретру.

Перед введенням слід випорожнити сечовий міхур.

Температура флакона перед застосуванням має бути не менше 20С.

Розчин необхідно містити в сечовому міхурі якнайдовше (до 2 годин), але не менше 30 хвилин.

У разі вагінального застосування використовується шприц чи канюля. Розчин Cystohyal призначений для одноразового використання, використовуючи весь флакон. Виріб застосовують 1 раз на тиждень протягом 4-6 тижнів.

Надалі проводять інстиляцію один раз на місяць, їх кількість визначає лікар. Загальний курс може становити до 12 вступів.

Застереження

Для професійного використання. Якість та функціональність виробу гарантується лише у випадку збереження цілісності первинної упаковки. У разі роздратування або гіперчутливості до виробу припиніть використання; проконсультуйтеся з лікарем, якщо симптоми зберігаються.

Зберігайте у недоступному для дітей місці. Для одноразового використання. Використовуйте весь вміст флакона за один раз. Не використовуйте після закінчення терміну придатності.

Для одноразового використання. Не використовувати повторно.

Форма випуску

Стерильний розчин по 50 мл у флаконі №1.

Умови зберігання

Зберігати при температурі від +5 до +25 С, у захищеному від світла місці. Чи не заморожувати. Зберігати у недоступних для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку