Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Тонгкат Еліт капсули №30
378,40 ₴
Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Арт.
256418
У список

Тонгкат Еліт капсули №30

Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Немає в наявності
378,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Еліт-фарм (Україна, Днiпро)
Форма товару Капсули
Взаємодія з їжею Під час їди
Бренд Тонгкат
Призначення Для чоловіків
Температура зберiгання не вище 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.11.2023
Провірено
Інструкція

Тонгкат Еліт (Tongkat) інструкція по застосуванню

Тонгкат - якісні пігулки для потенції.

Препарат «Тонгкат Еліт» забезпечує комплексну дію завдяки виключно природним рослинним компонентам, що входять до його складу. У ряді препаратів з аналогічними назвами, «Тонгкат Еліт» - єдиний, який поєднує в собі досягнення азіатської, африканської та європейської лікарських традицій.

Властивості препарату

  • забезпечує тривалу стабільну ерекцію;
  • покращує кровообіг статевих органів;
  • добре впливає на функції сперматогенезу;
  • покращує психологічний стан чоловіків.

Рекомендується застосовувати з метою корекції раціону харчування як повноцінний комплекс активних біологічних елементів рослинного походження для/при:

  • загального зміцнення організму чоловіків, поліпшення загального стану та зміцнення організму;
  • покращення кровообігу малого тазу;
  • покращення психологічного стану, при депресіях;
  • при імпотенції;
  • підвищення працездатності для запобігання синдрому хронічної втоми.

Спосіб застосування та дози

Чоловікам - 1 капсула 1 раз на день під час їди, бажано в першій половині дня. Тривалість застосування – до 4-х тижнів, 2-3 курси на рік.

Підвищення потенції та посилення ерекції.

У Південно-Східній Азії центелію використовується як стимулятор та допоміжний засіб для покращення обміну речовин. Екстракт рослини дає слабкий сечогінний ефект, налагоджуючи водний, сольовий та жировий обмін. Він відновлює здоровий стан та роботу вен та капілярів, благотворно впливає на судинну систему в цілому, зокрема – на необхідне наповнення кров'ю статевих органів.

Екстракт кореня Еврікоми довголистої

Корінь Тонгкат - це інша назва рослини, що росте в Малайзії. Це – еврикома довголиста (Euricoma Longifolia Jask), яку місцеві жителі називають ще Коренем (або палицею) Алі. Ця рослина століттями застосовувалася чоловіками для підняття потенції та підтримки та зміцнення здоров'я всього організму. Корінь Тонгкат за багатьма якостями перевершує якісний ефект популярних аналогів для чоловічого здоров'я.

Корінь Еврикоми довголистої не тільки піднімає рівень тестостерону, а й допомагає вивільнити «пов'язаний» тестостерон. Цей тестостерон організм "відкладає про запас", чим захищає себе від надлишку цього гормону в крові.

Коріння якорців стелиться

Якірці стелиться або якорі наземні - відома в медицині багаторічна трав'яниста рослина сімейства паролистових. Їхній ареал - південь Східної Європи. Якірці покращують виробництво організмом тестостерону. Цю рослину давно застосовують у народній медицині різних країн для лікування запальних захворювань сечостатевої системи чоловіків, для стимуляції сексуальності, а також для покращення ерекції та сперматогенезу.

Також якірці корисні при атеросклерозі, ішемічній хворобі серця, гіпертонічній хворобі, при атеросклерозі судин кінцівок.

Листя центелії азіатської (Готу кола).

Ця дивовижна лікарська рослина з давніх-давен використовується в медицині держав Індії та Африки. У 21 столітті воно стало предметом багатьох досліджень та лабораторних експериментів, чим привернула активну увагу своєю дивовижною ефективністю.

Екстракт кори йохімбе.

Йохімбе – препарат, який видобувають із кори екзотичного африканського дерева, що росте в Африці. Повіками африканці вибірково використовували Йохімбе і під час війни, і для посилення почуття любові. Йохімбе був обов'язковою невід'ємною частиною африканської весільної церемонії та застосовувався під час процедури статевого злягання. Його застосовували протягом ритуального свята родючості, яке тривало тижнями. Саме тоді активно заохочувалися сексуальні зв'язки.

Йохімбе - це потужний стимулятор почуттів та відчуттів сексуально здорових чоловіків та активних жінок. Експерименти із застосування Йохімбе проводили вже з початку ЗО-х років минулого століття. Сьогодні лікарі світового рівня призначають препарати на основі Йохімбе на лікування імпотенції, яка має органічну природу. Було з'ясовано, що кора рослини Йохімбе – це понад 6% чистого йохімбіну. Більшість наукових експериментів підтвердили, що Йохімбе стимулює кровообіг у статевому члені, що призводить до "еректильної стимуляції". Медики внаслідок досліджень науково довели, що він ставить блоки на адренергічні рецептори. У свою чергу відбувається ланцюгова реакція, коли розширюються кровоносні судини та знижується кров'яний тиск. Розширенням капілярів та судин в області статевих органів та стимуляцією нервових вузлів у пахвинній ділянці пояснюється фізіологічна дія Йохімбе. Він допомагає у випадках, коли статеве безсилля викликане втомою, нервовою напругою та стресом. Йохімбе також збільшує адреналінові підживлення нервових закінчень. Йохімбе здатний підняти та покращити настрій, знизивши ймовірність депресивних станів та рівень втоми.

Корінь женьшеню.

Женьшень недарма визнаний "королем" лікарських рослин. Женьшень - це цілий спектр і набір дивовижно цілющих речовин, які чудово впливають на організм людини. Він здавна застосовується на практиці східних лікарів і цілителів на вирішення багатьох проблем зі здоров'ям. Одне з головних призначень женьшеню – загальнозміцнюючий засіб та засіб від статевого чоловічого безсилля. Женьшень (ginseng) - легендарна рослина з віковою історією, яка росте на Землі понад мільйон років.

Жителі Тибету та Китаю тисячоліттями використовували женьшень, щоб допомогти залишатися здоровим організму людини до старості. Женьшень дозволяє чоловікам придбати тонус, стати впевненим у своїх власних силах, особливо у статевій сфері, позбавляючись дискомфорту. Женьшень допоможе Вам відчути силу та наростаюче статеве бажання, підвищити тонус, усунути саме причину статевого безсилля. Женьшень нормалізує роботу статевої сфери у 60% випадках, без побічної дії.

Склад

  • 1 капсули: корінь еврикоми довголистої – 75,0 мг; коріння якорців стелиться -75,0 мг; листя центелії азіатської – 75,0 мг; екстракт кори йохімбе – 100,0 мг; корінь женьшеню – 75,0 мг.

Перед застосуванням бажано отримати консультацію лікаря щодо прийому капсул.

Застереження при вживанні : індивідуальна чутливість до компонентів.

Умови зберігання

Зберігати тільки в сухому, захищеному від прямого світла та сонячних променів місці при температурі від +5°С до +25°С. Допустима вологість повітря - не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці з моменту виготовлення. Бережіть від дітей!

Дата виробництва (номер партії): дивись на упаковці.

Сертифіковано Міністерством охорони здоров'я України.

Не є лікарським засобом.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку