Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 660 просмотров
  • 3 мая, 2021 год

    Хороший спеціаліст

    Моїй дитині потрібен був доктор ортодонт. Дуже рада, що ми пішли саме в цю клініку до спеціаліста Анни Олегівни. Зробили рентген ортопантомограмма. Вона чарівниця, бо моя дитина дуже тяжко йде на контакт. Рекомендую для всіх діток.
    • Ответ представителя Доброго дня.
      Дякуємо Вам, що приділили час для написання відгуку на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» і, зокрема, нашого стоматолога-ортодонта Кузнєцової Анни Олегівни.

      Ви маєте рацію, Анна Олегівна - досвідчений фахівець, з величезною кількістю вдячних пацієнтів. Це лікар, який постійно вдосконалює свої знання і професійні навички.

      У своїй роботі ми використовуємо тільки сучасне, інноваційне обладнання, наявність якого, допомагає нашим фахівцям поставити точний діагноз і підібрати оптимальний план при ортодонтичному лікуванні, індивідуально для кожного пацієнта. Адже це запорука якісного та бездоганного сервісу наших медичних центрів.

      Всі наші дії спрямовані на те, щоб пацієнти отримували найвищий рівень лікування, адже для нас важливий кожен пацієнт. Ваша здорова і красива усмішка - наше головне завдання. Такі приємні слова мотивують нас ще більше старатися і рости над собою.

      Нам дуже приємно, що Ви довірили нам свою усмішку та здоров'я, а ми в своєю чергою, виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 6 августа, 2021 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ