Холодян Ирина Ярославовна отзывы

Отзывы о Холодян Ирина. Врач акушер-гинеколог первой категории, клиника Мать и Дитя
4.7
63 472 просмотра
  • Гость
    21 октября, 2017 год

    Мій шлях до щастя...

    Моя історія з лікування безпліддя розпочалася ще у 2012 році. Тоді я потрапила в Ісіду до Берестового Олега Олександровича, він обстежив мене і сказав, що в мене непроходимість труб і їх треба позбутися, бо вони тільки завяядаватимуть шкоду в подальшому. Я довго плакала, але я йому повністю повірила й погодилася на операцію з видалення труб. Після в мене не лишилось вибору, потрібно було робити тільки ЕКЗ. Я згодна була на все, тільки б народити довгоочікувану дитину. Тоді і розпочався жах в моєму житті. Перша спроба - нічого не вийшло, друга - знову ні, третя-ні, четверта - ні і п‘ята спроба також марна. Лікар тоді вже не знав що придумати і написав нам що в нас малоподвижні сперматозоїди, хоча одразу все було з ними добре. Мені було дуже боляче, я так вірила лікарю, надіялась на вагітність, а лишилася без здоров‘я та купи грошей. Після п‘ятої спроби я пішла від Берестового до Мозгової в Біотехком .Там з першого разу вдалось завагітніти, але на 12 неділі сталася внутрішня кровотеча і я втратила дитинку. Тоді Мозгова сказала, що з моїми ембріонами щось не так, тому і сталася кровотеча. В моєму місті лікарі які мене оперували, сказали, що я можу забути про вагітність і матку мені вони лишили тільки для того, щоб я була повноцінною жінкою.Я знову плакала кожного разу як згадувала їх слова, але я все ще надіялась що знайду свого лікаря і народжу дитинку. Через рік до мене на робоу прийшла вагітна моя добра знайома, яка теж довго не могла завагітніти, вона мені порадила звернутися в клініку Мати та дитина. Я одразу подзвонила і записалася на прийом до Холодян Ірини Ярославівни. На прийомі вона мене уважно вислухала, обстежила і сказала, що я завагітнію і все буде добре. Я ще тоді не до кінця повірила їй. Але вже після першої спроби ЕКЗ я побачила дві довгоочікувані смужечки на тесті. А на сороковій неділі вагітності народилася наша донечка, наше щастя і радість! Я безмежно вдячна Ірині Ярославівні, вона дійсно лікар від Бога і професіонал своєї справи! З гордістю можу сказати,що це мій лікар і просто людина, якій можна вірити!Також вдячна асистентам Оксані та Олені, вони дуже щирі та привітні!
    • Зоряна
      3 ноября, 2017 год
      Я наблюдалась у врача акушер-гинеколог Холодян Ирина Ярославовна. Врач профессиональна, приятная в общении, виден многолетний стаж медицинской работы, высокий сервис выполняемых работ, Низкий поклон и большое Спасибо.
    • Юлия
      24 октября, 2017 год
      По какому адресу находится клиника (роддом), где работает врач акушер-гинеколог репродуктолог Холодян Ирина Ярославовна или её № телефона. Очень Вам Благодарна.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ