Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 668 просмотров
  • 18 мая, 2018 год

    Рекомендую

    Нещодавно проходила лікування в стоматологічній клініці "Люмі-Дент" у лікаря Слабоспицкого Сергія В`ячеславовича, який зробив мені реставрацію передніх зубів. Дуже задоволена результатом. Лікар відновив природню форму зубів, вдало підібрав колір. Від тепер я частіше посміхаюся) Адже моя посмішка схожа на Голлівудську. Прийомом задоволена, тому що, він пройшов у приємній атмосфері, лікар та весь персонал дуже привітні. Я щаслива що потрапила до рук справжнього майстра своєї справи.
    • Ответ представителя Доброго дня, Тетяно.
      Дякуємо Вам за такі приємні слова, адресовані нашій клініці, а також лікарю стоматологу-терапевту Слабоспицькому Сергію В'ячеславовичу.
      Дійсно, в більшості випадків робота наших фахівців - це ювелірна робота, яка вимагає великих теоретичних знань і значних професійних навиків. І хочемо Вас запевнити, що всі наші спеціалісти володіють необхідним багажем цих знань і навиків.
      Ми раді, що тепер Ваша посмішка тішить Вас і всіх оточуючих)
      Одне з головних завдань нашого персоналу - це забезпечити Вам комфортну атмосферу під час кожного Вашого візиту.
      Ми завжди будемо раді Вас бачити на профілактичних оглядах.
      З повагою, адміністрація стоматологічної клініки "Люмі-Дент".
      "Люми-Дент" 20 июня, 2018 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ