Соловьёв Алексей Иванович отзывы

Соловьёв Алексей Иванович отзывы. Врач акушер-гинеколог, заведующий отделом медицины плода клиники Надия. Записаться на прием...
3.9
145 737 просмотров
  • Пользователь оставил свой отзыв анонимно
    12 сентября, 2018 год

    Не сподобалось.

    Була на УЗД влітку 2018 року з чоловіком, 2 триместр.
    Перед цим прочитала багато відгуків про лікаря і знала, що при огляді потрібно мовчки лежати, слухати і не задавати питань. Ми так і робили. Але коли огляд завершився, задали всього 1 питання, після якого лікар почав себе вести дуже зверхньо і почав нам тикати в лице якісь таблички. Ми були здивовані таким відношенням і єдине бажання було швидше покинути кабінет.
    Взагалі, весь огляд і друк заключення тривав лише 10 хв! Я вважаю, яким би спеціалістом він не був, але це дуже мало, щоб все нормально роздивитись. В заключенні УЗД не описувались деталі щодо плоду (заміри, органи і т.д.), а також були певні помилки. Було вказано що огляд ускладнений через мою надмірну вагу.. (хоча я була не один раз в іншого лікаря, і там мене оглядали 30 хв і лікар все добре бачив і такого в заключенні не писав).
    Після УЗД я була записана на скрінинг 2 триместру у цій же клініці (Надія), хоча лікар Соловйов сказав що мені не треба його робити, "але якщо жінка хоче то її не переконаєш!". Скринінг мені назначили зробити у ЖК де я стою на обліку, тобто це не моя примха. Медсестра, яка проводила забір крові на скринінг, була дуже непривітна і почала вимагати в мене офіційне заключення УЗД, вона навіть не могла зробити собі копію, хоча в тому кабінеті був компютер і принтер! Я сказала, що мені потрібно оригінал УЗД для себе і також 1 віддати на жіночу консультацію, на що вона з нервами відреагувала і почала дзвонити в кабінет до Соловйова. Слухавку підняла його медсестра і сказала що вона роздрукувала мені 2 примірники і більше вона друкувати не збирається! Я в шоці від такої поведінки медперсоналу у приватній клініці, де жінки залишають не малі гроші! Невже так важко роздрукувати медсестрі ще один примірник заключення УЗД, якщо це потрібно для документації клініки?!
    Щодо Соловйова, можливо він і хороший спеціаліст у своїй сфері, але ми з чоловіком цього не побачили і не рекомендуємо вагітним жінкам йти туди на УЗД. І взагалі, ми не рекомендуємо приватну клініку "Надія"!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ