Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Схізандрин 278 мг капсули №30
398,50 ₴
Biofaktor Sp.z o.o.
Арт.
776473
У список

Схізандрин 278 мг капсули №30

Biofaktor Sp.z o.o.
Упаковка В наявності
398,50 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 55 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Biofaktor Sp.z o.o.
Форма товару Капсули
Штрих-код 5903874903956
Бренд Схізандрин
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Температура зберiгання від 5°C до 25°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.11.2023
Провірено
Інструкція

Схізандрин інструкція по застосуванню

Склад

Активна речовина

Склад на 1 капсулу 475 mg (mr)± 7,5%

278 mg (мг) екстракту лимонника китайського (Schisandra chinensis) iз кiлькiсним вмістом схiзандрину 9%, 278,00 mg (мг) що еквівалентно 25 mg (мг) схiзандрину.

278,00 mg (мг)

склад на 1 капсулу: екстракт китайського лимонника (Schisandra chinensis); наповнювач - мікрокристалічна целюлоза (Е460(i)); оболонка капсули – гіпромелоза (Е464); антиспекуючий агент - стеарат магнію (Е470b); барвник – титану діоксид (Е171); антикомкователь - діоксид кремнію (E551).

Рекомендації щодо застосування

Додаткове джерело лігнанів; сприяє нормалізації функції печінки, попередження пошкодження гепатоцитів та покращення метаболічного стану.

Загальні властивості

Схізандрин належить до групи лигнанів лимонника китайського (Schisandra chinensis), які виявляють гепатопротекторну, протизапальну, антиоксидантну, метаболічну та інші функції. Гепатопротекторні властивості пов'язані із підвищенням активності цитохрому В5, P450, НАДФН, цитохрому С-редуктази та інших мікросомальних ферментів. Це сприяє відновленню функції гепатоцитів, ендоплазматичного ретикулуму та нормалізації печінкового кровообігу. Було продемонстровано збільшення концентрації мітохондріального глутатіону (SGH), що супроводжувалося зменшенням перекисного окислення ліпідів (ПОЛ) та попередженням ушкодження клітин печінки. Протизапальні властивості обумовлені пригніченням дії оксиду азоту (NO) та зменшенням продукції простагландинів через вплив на циклооксигеназу 2 (COX2), пригніченням експресії синтазу оксиду азоту (NO) та зменшенням вмісту запальних цитокінів, таких як TNF-a, IL-1B, IL 6 і опосередковано зменшенням NF-кВ-залежного запалення. З цим пов'язують зменшення запальної інфільтрації, уповільнення фіброзу та відкладення ліпідів у гепатоцитах.

Антиоксидантна дія обумовлена активацією ендогенних антиоксидантних систем захисту, включаючи глутатіон мітохондрій, супероксиддисмутазу (SOD), каталазу та глутатіон пероксидазу, що призводить до зменшення ПОЛ. З цим також пов'язують зменшення процесів апоптозу та ушкодження, а також відновлення функції клітин печінки. Метаболічна функція включає нормалізацію гомеостазу глюкози шляхом збільшення чутливості клітин до інсуліну та завдяки впливу на протеїнкіназу А (PKA), гормоночутливу ліпазу (HSL) та рецептор пероксисом PPAR-Y, зменшення вмісту тригліцеридів та хол.

З впливом вищезгаданих властивостей пов'язують відновлення функції гепатоцитів нормалізацію рівнів печінкових ферментів - аланінамінотрансферази (ALT), аспартат амінотрансферази (AST), лужної фосфатази (ЛФ), гамма-глутамілтранспептидази (VGGT) печінки (в т.ч.). без) при неалкогольній жировій хворобі печінки із супутнім цукровим діабетом 2-го типу або порушенні толерантності до глюкози або метаболічного синдрому; при токсичних атомах лікарських засобів, алкоголю; при хронічних вірусних гепатитах В та С.

Спосіб застосування та дози

Дорослим застосовувати по 1-2 капсули тричі на день після їди. Перед вживанням рекомендовано консультацію лікаря.

Термін вживання

Курс прийому – 3 місяці. Надалі тривалість споживання погоджуватиме з лікарем.

Застереження

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні жінки, жінки під час годування груддю, діти віком до 18 років, гостра печінкова недостатність, декомпенсований цироз печінки. З обережністю слід призначати дієтичну добавку при гастриті, холециститі, панкреатиті. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску

Капсули вагою 475 mg (mr) ±7,5%; по 15 капсул у блістері; по 2 блістери у пачці. Маса нетто: 14,25 г (г) + 7,5%.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, сухому та захищеному від світла місці. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців із дати виробництва. Дата виробництва та номер партії дивися на упаковці.

Харчова добавка. Без ГМО.

Не є лікарським засобом.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку